Negyedikként zárt az U18-as válogatott

Hajdú Roland egy félidőt játszott.

U18-as válogatottunk 3-0-ás vereséggel zárta a macedónok elleni bronzmérkőzést a Vacláv Jezek-emléktornán. – számol be róla az mlsz.hu.

A meccsen a Ferencvárosban futballozó csongrádi fiatal, Hajdú Roland kezdőként lépett pályára, majd a szünetben lecserélték.

Rosszul kezdtük a mérkőzést, szokatlanul pontatlan volt a játékunk, támadásban és védekezésben egyaránt sokat hibáztak a játékosok, a párharcokból is rendre a jóval koncentráltabban futballozó macedónok kerültek ki győztesen. A 10. percben a saját térfelünk közepén eladtuk a labdát, Ivanov távoli lövése pedig pontos volt, a labda a bal felső sarokban kötött ki (1-0). A kapott gól után még padlóra került a magyar csapatot, a 23. percben, majd a 27. percben is hatalmas egyéni hibát követtünk el a kapunk előtt, a macedónok mindössze annyit tettek, hogy éltek a felkínált lehetőségekkel és értékesítették mindkét ziccert, háromgólosra növelve előnyüket..

A lefújásig az eredmény nem változott, a macedónok 3-0-s sikerükkel megszerezték a torna harmadik helyét, a magyar válogatott a negyedik helyen zárt.

Magyarország-Észak-Macedónia 0-3 (0-3)
Magyarország: Hegyi Krisztián – Buna Gábor (Farkas Balázs, 68.), Szabó Alex, Balogh Botond, Orosz Donát (Hosszú Zétény, 79.) – Ominger Gergő, Kosznovszky Márk, Kovács Dominik (Posztobányi Patrik, 46.) – László Dávid, Németh András, Hajdú Roland (Szalay Szabolcs, 46.)

Fotó forrása: mlsz.hu