NB II tabella megtekintése

Nem a bosszú hajtja a Szeged-Csanád GA-t

Szombaton pikáns kupameccset játszanak.

– Tisztelem a Diósgyőrt, mint futballklubot, és nem azért akarom legyőzni őket, ami a legutóbbi szezonban történt, hanem a csapatunk jelene miatt. – mondta a MOL Csapatnak a szegediek sportigazgatója, Adem Kapic. – Mindenkinek túl kell lépnie az eseten, és szépen csak előre tekinteni – nyilatkozta Kapic a szombati, DVTK elleni kupamérkőzés előtt. Mint ismert, tavasszal a csapatot irányító Dragan Vukmir szezon közben távozott a csapattól, majd vette át a DVTK irányítását, amely szintén harcban volt a feljutásért.

– Én is úgy éreztem a tavaszi, diósgyőri győzelem után, hogy mi vagyunk a feljutásért zajló küzdelem egyik legnagyobb esélyese. Kiváló játékosaink voltak, jó rendszerben játszottunk és az önbizalom olyan lendületet adott, amivel meg tudtuk volna szerezni az első két hely valamelyikét. De a sors nem így akarta, idén pedig jelentősen megváltozott csapattal vágtunk neki a szezonnak. Sajnos több kulcsemberünk is csak kölcsönben szerepelt nálunk és ezek a játékosok visszatértek az első osztályba. Jó lett volna, ha sikerül többet megtartanunk közülük, de büszkék vagyunk rá, hogy a nálunk mutatott kiváló teljesítményük miatt látták úgy a csapataik, hogy az első osztályban is helyük van – tette hozzá Kapic.

– Egyéni képességeket tekintve az idei csapatunk nem éri el a tavalyi szintjét, éppen ezért más jellegű csapatot építünk. Az egyéni kvalitások helyett a csapategységre fókuszálunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a fiatal játékosaink lépésről lépésre haladva egyre magasabb szintet fognak képviselni – mondta Adem Kapic.

A szombaton 16 órakor kezdődő DVTK–Szeged-Csanád GA mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB II

#Csapat nevePont
1.DVSC80
2.VASAS FC79
3.GYIRMÓT FC GYŐR78
4.PMFC64
5.FC AJKA62
6.BUDAÖRS59
7.SZOLNOKI MÁV FC57
8.SOROKSÁR SC57
9.SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA56
10.NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC55
11.SZOMBATHELYI HALADÁS54
12.WKW ETO FC GYŐR46
13.BFC SIÓFOK45
14.BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE44
15.DOROGI FC44
16.SZENTLŐRINC42
17.AQVITAL FC CSÁKVÁR38
18.KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC33
19.KOLORCITY KAZINCBARCIKA33
20.DEAC23