Nem csupán játékosa lesz a Fradinak Vágó Fanny

Edzőként is dolgozik majd a zöld-fehéreknél.

– Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy így tudtam búcsúzni. A bajnoki cím és a kupagyőzelem mellett a gólkirálynői címet is sikerült ismét megszereznem, ennél szebb búcsút elképzelni se tudtam volna. Az is külön pozitívum, hogy a klub vezetőségével olyan viszonyt alakítottam ki, hogy ha úgy alakulna, bármikor szívesen visszavárnak. Négy és fél év elég sok idő egy csapatnál, de szerencsére nem volt nehezebb fejben készülnöm erre a találkozóra. Egy kupadöntőben mindig nagy a tét, ennek ellenére ugyanúgy készültem, mint minden meccsemre. A lefújás után viszont tudatosult bennem, hogy ez volt az utolsó mérkőzésem és egy kis rossz érzés azért támadt bennem. Szerettem ugyanis a Sankt Pöltenben játszani – mondta a noifoci.com-nak adott interjújában Vágó Fanny, aki a St. Pöltenben töltött éveket követően váltott, és nyártól a Ferencvárosban futballozik.

Fanny megjegyezte, bár minden bajnoki elsőség és kupagyőzelem felejthetetlen, a BL-szereplés számár fájó pont, hiszen szeretett volna a legjobb 16 közé kerülni, ám ez nem jött össze.

– Így van, edzőként is dolgozni fogok a Ferencvárosban, az egyeztetések még folynak, hogy pontosan melyik korosztálynál és milyen szerepben kapok feladatot. Ezt csak a szezon zárása, a válogatott mérkőzés után tisztázzuk majd – mondta arra a kérdésre, hogy nem csupán játékosa, hanem edzője is lesz a Fradinak az UEFA-A licenccel is bíró labdarúgó, aki tervei szerint a Pro Licencet is megszerezné.

 

Fotó forrása: noifoci.com / Facebook