NB III tabella megtekintése

Nem Körmendi Bence lesz a HFC kedvence

Az új erőnléti edző nem ígér mást, csak kemény munkát.

Januártól Körmendi Bence felel a Hódmezővásárhelyi FC erőnléért: a fiatal szakember főállásban a szegedi Csúcsforma Személyi edző Stúdióban dolgozik, a klubnál pedig az erőnléti edzésekért felel.

„Úgy gondolom, a labdás edzések mellett szükség van a kondicionális és koordinációs képességek kiemelt fejlesztésére. Célom a csapattal a maximális fittség elérése és a magas szintű teljesítménynövelés. Mindezt úgy kívánom elérni, hogy sérülések ne nehezítsék a dolgomat. Tehát a prevenció is egy fontos szempont számomra. Egy olyan szemléletet hoztam a csapatba, ami hiánypótló a magyar csapatsportok területén, legalább is az NB3-ban biztosan. Újragondolt bemelegítés, mozgásmintaszűrés, tartásjavítás, labdarúgás-specifikus, posztokra lebontott feladatok és a lehetőségekhez mért új edzésmódszerek alkalmazása. Az eszközparkot is rám bízta a vezetés, így gumiszalagokkal, súlytárcsákkal, kettlebell-ekkel, medicinlabdákkal, súlyemelő rúddal és még több hasznos eszközzel bővült a készlet. Ezeket pedig heti háromszor, másfél órára a játékosok kezelésbe is veszik” – mondta el a HFC új erőnléti edzője a hfc1912.hu-nak.

„Nem mondom, hogy én leszek a csapat kedvence, mert az erőnléti edzések nem a komfortzónáról szólnak. Úgy is mondhatnám, hogy én vagyok a szükséges “rossz”… Aki nálam csak átlagos, az a mérkőzésen is az marad… tehát nekem átlagon felüli hozzáállás és teljesítmény kell. Rendbe kell rakni a fejeket, és tudatosítani, hogy minden feladat azért van, hogy jobbak legyenek.”

„Egymást kiegészítve juthatunk el a sikerhez. Megbízom Szűcs Róbert vezetőedző és Antal Krisztián másodedző munkájában, és ők is az enyémben. Márciusra egy feltüzelt, győzelemre éhes csapatot szeretnénk látni a pályán, akik nem gólt kapnak a 75. perc után, hanem ott nyerik meg csak igazán a mérkőzéseket. – fogalmazott.

Fotó forrása: hfc1912.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14