Megye I tabella megtekintése

Nem lesz könnyű ismételni Szentesen

Bemutatkozott Bány Tamás.

A napokban nevezte meg új vezetőedzőjét a Szentesi Kinizsi, a megyei I. osztályú csapat irányítását az Apátfalváról érkező Bány Tamás vette át.

– Én a támadó futball híve vagyok, ami talán a múltamból eredeztethető. Mindenesetre ezt a felfogást szeretném nyomatékosítani a csapatban, remélem ki tudunk teljesedni és ez sikerre vezeti majd az együttest – mondta a klub közösségi média oldalán az új tréner.

A Kurca-partiak az előző idényben bronzérmet szereztek a megyei I. osztályban.

–Egy bronzérem és egy nagyon szép szezon után nincs könnyű dolgom, hiszen kiugró teljesítményt nyújtott a Kinizsi. Nem lesz könnyű megismételni, de minden adott ahhoz, hogy akár jobb eredményt is elérjünk. Elsősorban nem helyezésben, hanem a mutatott játékban gondolkodom. Szeretnék minél több szentesinek és minél több fiatalnak lehetőséget biztosítani a felnőtt keretbe való beépülésre. Az élvezhető és látványos futballra törekszünk, remélem, ez majd eredményekben is megmutatkozik – fejtette ki Bány Tamás.

– A júliust egy kicsit megnyomjuk a srácokkal, ahogy régen az öregek mondták, „adunk enni a lovaknak”. Próbálom fokozatosan terhelni a labdarúgókat intervall futásokkal, mert az sem érzem jónak, ha rögtön 4-5 ezer méteres futássokkal indítunk. Ez a hét még rávezető időszak, a jövőhéten már komolyabban készülünk. Három hét intenzív tréning után pedig jöhetnek az edzőmérkőzések, e mellett a taktikára és a technikára is nagy hangsúlyt fektetünk majd – mondta a tervekről a Kinizsi új trénere.

(Fotó: Sebők Tamás)

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7