NB III tabella megtekintése

Nem ment a HFC-nek a Kecskemét ellen

Három góllal nyert a KTE Vásárhelyen.

Meglehetősen rosszul kezdődött a találkozó a Vásárhely számára. Nem elég, hogy az egész napos csapadék az öt órakor meccsen is végig kitartott, de pár perc alatt hátrányba is került a Szűcs-gárda. Egy egyéni hibát használt ki az ellenfél, ráadásul a folytatásban is inkább ők domináltak. Az elsőt követően hamarosan megrúgták a másodikat is. – írja a hfc1912.hu.

A fordulás után sem változott jelentősen a játék képe. Mintha most jött volna ki a vásárhelyieknél az eddig elvégzett munkát követő fáradtság. Ráadásul, amíg a Kecskemétnél a rosszul sikerült passzok is végül úgy pattantak, hogy társhoz érkeztek, addig a Vásárhelynél a hibákat követően az ellenfél tudott élni a lehetőséggel.

A második játékrészben érkezett a harmadik kecskeméti gól is. Egy a kapuval szemben elvégzett szabadrúgást akadt be kis híján a ficakba, a kipattanó azonban ekkor is szerencsésen pattant és kecskeméti támadó elé került.

Perceken belül jött a negyedik is, igaz ez esetben hiba csúszott a kecskeméti számításba. A vásárhely végezhetett el szabadrúgást, az ívelés nem tűnt különösen veszélyesnek, ám a védőknek sikerült rosszul beleérniük és öngólt szereztek.

Egy gól pedig még hátra volt, egy újabb hátul történt hibát használtak ki a Bács-Kiskun megyeiek, lecsaptak a labdára és sikerült kilőni a hosszút.

Hódmezővásárhelyi FC – Kecskeméti LC 1-4 (0-2)

Szűcs Róbert: – Talán kicsit fáradtak voltunk, a pályához való alkalmazkodás sem ment és fejben is rosszul álltunk az egészhez. Az ellenfél jobban akart és motiváltabb volt, min mintha csak túl akartunk volna lenni a meccsen. Nem baj, láttam egy újabb dolgot, amin változtatni kell. Elkeseredve em vagyok, mert ez nem a valós kép, jobb és erősebb csapat vagyunk ennél.

Fotó forrása: hfc1912.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14