Megye I tabella megtekintése

Nincs komolyabb gondja az Algyő játékos-edzőjének

Sebők László már a hétvégén pályára léphet.

Hét perc sem jutott a hétvégi rangadón Sebők Lászlónak: az Algyő SK játékos-edzőjét korán le kellett cserélni, miután egy légpárbajt követően szorult ápolásra.

– Összefejeltem Papp Ádámmal egy légipárbaj során, majd be kellett mennem a sürgősségire. Nincs gond, nem tört el az orrom, lepattant belőle egy darab, ezzel nem tudnak mit kezdeni. Van egy szép monoklim, mint fénykoromban, kedden már tudtam edzeni is – mondta el állapotával kapcsolatban Sebők László, az Algyő SK játékos-edzője, aki így nem is tudta a helyszínen végigvárni a találkozót, online közvetítésünk segítségével követte az eseményeket.

A címvédőt a korai csere kissé megzavarta, akadtak nehézségei – a második félidőben viszont mégis nagyon közel járt a gólhoz egy szabadrúgás utáni szituációt követően, amikor a kapufát találták el, ám végül meg kellett elégednie az egy ponttal. – Pénzváltó Bencének kellett beugrania középpályára, ő vérbeli védő, az a poszt picit idegen neki. Jernei Márkó ügyesen megoldotta, de eddig kevesebb szerephez jutott. Sok minden megváltozott a sérülésemmel, de relatíve elégedett lehetek az eredménnyel. Szigeten általában egygólos meccseket játszunk, a srácok helytálltak, megvolt a sanszunk, ez most így sikerült. Megmaradt a három pont, a Sziget izgulhat, hogy tud-e nyomás alatt teljesíteni, mi pedig csendben csináljuk a dolgunkat – tette hozzá Sebők László.

A hétvégén folytatódik a versenyfutás: a Tiszasziget az UTC-hez utazik, míg az Algyő a Szentest fogadja – Sebők László nevetve hozzátette, ha a szakmai stáb is úgy dönt, akkor vele a soraiban.

Fotó forrása: Frank Yvette / Délmagyarország

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7