Megye I tabella megtekintése

ONLINE: fontos pontokat szerzett a Csongrád Ásotthalmon

Dominált és nyert a Csongrád a homokháti ellenfelének otthonában.

Csongrád megyei I. osztály, 27. forduló

Ásotthalom TE – Csongrád Kunság-Aszfalt 1-4 (0-2)
Ásotthalom, 150 néző. Vezette: Tihanyi Gábor (Szeles Ádám, Samu László)
Ásotthalom: Czirják – Németh P., Vastag, Szabadi, Farkas, Hauk, Mészáros Z. (Vojnic-Tunic, 82.), Balogh Á. (Gyenes – a szünetben), Király B., Varga K., Major (Baji – a szünetben). Edző: Kószó László.
Csongrád: Tóth L. – Bodor B., Takács, Kerepeczki (Kovács S. – a szünetben), Mészáros M., Juhász S. (Bartucz, 89.), István L., Maszlag (Bakos, 83.), Budai (Fodor, 70.), Lőrinc, Borda. Edző: Paksi Péter.
Gól: Hauk (48.) ill. István (15., 25., 54.), Fodor (75.)
Kiállítva: Baji (66.)

Kószó László: – Az első félidőben lefutballozott bennünket a Csongrád, a szünet után felfrissültünk. A harmadik gól és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Ezúton is szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni a megsérült csongrádi játékosnak!

Paksi Péter: – Kívülről könnyűnek tűnt a meccs, belülről nehezebb volt, végig koncentráltan kellett játszani. Az első félidőben jól megszerveztük a játékunkat, egy biztonságos védekezésből kiinduló kontrajátékkal sokszor a védelem mögé tudtunk kerülni, szerintem többször tévesen is állítottak meg bennünket. Egy-két játékos új poszton is futballozott, de ezt is gyakoroltuk az edzéseken. A szünet után voltak nehéz perceink, de az üres területek bejátszása végig veszélyt jelentett az ellenfelünk kapujára. Megérdemelt a győzelmünk. Múlt héten még örültünk, hogy kikapott az Algyő, majd három nap múlva szomorkodtunk. Egész tavasszal ezzel küzdünk, rengeteg az elmaradt meccsek, sosem tudtuk, hányadán állunk, ráadásul itt a Téli kupa is a nyakunkon, amit lassan 40 fokban fogunk lejátszani. Az utolsó három fordulóban még sok rangadó lesz, négy csapat között fog valószínűleg eldőlni a bajnoki cím, az Algyő az esélyes, de nekik is vannak még nehéz meccseik. Nem adtuk fel, remélem, az utolsó percben is odakerülhetünk még.

Fotó forrása: Gámes Sándor / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7