ONLINE: Kéri-duplával verte a Honvéd II.-t a SZEOL

Lendületes játékkal sikerült javítania a SZEOL-nak.

 

Szerdán a Honvéd II. elleni, korábbról elhalasztott meccset pótoltuk. Az elmúlt két meccsen egyaránt vereséget szenvedtünk, most azonban a remek játék gólokkal is párosult: Kéri Tamás kétszer villant az első félidőben, miután két alkalommal is mindenkit lehagyott a jobb szélen, majd a kapust is becsapta – de rajta kívül többen is gólt szerezhettek volna az első félidő folyamán. – írja a SZEOL SC Facebook-oldala.

 

A szünet után is több lehetőségünk volt, de végül maradt a 2-0: nagyon magabiztosan futballozva, ellenfelünknek szinte helyzetet sem engedve arattunk győzelmet. Folytatás szombaton a Szekszárd otthonában.

 

NB III Közép csoport, 17. forduló

SZEOL SC – Budapest Honvéd-MFA II. 2 – 0 (2-0)
Szeged, SZVSE-stadion, 200 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Pogonyi Ferenc, Belicza Bence Péter).
SZEOL: Leindler – Kormányos, Rácz, Forró, Grünvald, Kéri, Ondrejó, Lévai, Göncző (Benkő, 87′), Tomisics (Bozóki, 84′), Péter (Varga B., 88′). Edző: Siha Zsolt.
Honvéd II.: Berla – Fehér, Erdélyi, Hegedűs, Király, Horváth (Kovács N., 67′), Stoiacovici (Pisont, 62′), Kabangu, Májer, Bíró (Tömösvári, 56′), Herjeczki. Edző: Pisont István.
Gól: Kéri (19′, 31′)

Siha Zsolt: – A szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk, rengeteg helyzetünk volt. Nem gondoltam, hogy ennyire jól fogunk játszani, de győzelmünk annak tudatában még örömtelibb, hogy NB I-ben bemutatkozott játékosok voltak az ellenfélnél. Nem szállunk el, de valahogy szeretnénk megszerezni a bronzérmet.

Fotó forrása: Gémes Sándor