Megye I tabella megtekintése

ONLINE: magabiztos Csongrád-siker a sereghajtónál

Paksi Péter együttese hamar eldöntötte a lényegi kérdést.

 

Úgy lépett pályára a Csongrád, hogy mindenképpen nyernie kellett a Deszk otthonában, másképp az Algyő előnye a vesztett pontok tekintetében tovább nőhet a hétvége folyamán.

 

Ennek megfelelően nagyon magabiztosan futballozott Paksi Péter együttese, amely sorra alakította ki a helyzeteket: Maszlag Tibor negyed óra alatt duplázni tudott, majd Juhász Sándor is elcsavart egy labdát Bata Nathaniel mellett, így az első fél óra végére a lényegi kérdések tulajdonképpen eldőltek. A Deszk abszolút alárendelt szerepet töltött be, ritkán jutott el Tóth Levente kapujáig – a szünet után aztán mégis sikerült bevennie azt, miután Adamov Filip egy pattanás után ragasztott egy bombagólt a csongrádi kapuba, bár ekkor már néggyel vezetett a Csongrád. A vendégek egy kevésbé izgalmas meccsen hamar eldöntötték a dolgot, és könnyedén szerezték meg a három pontot, amellyel pontszámban beérték az Algyőt, de Takács Zoltán tanítványai két mérkőzéssel kevesebbet játszottak jelenleg.

 

A Deszk szezonbeli tizenkilencedik vereségét könyvelhette el, május elsején sem vár rá könnyebb feladat, hiszen a Tiszasziget otthonában lépnek pályára Gallai Gáborék. A Csongrád várhatja, mire megy holnap az Algyő Dorozsmán – az algyőiek ellenfelével epdig a Csongrád is megmérkőzik a munka ünnepén.

 

Csongrád megyei I. osztály, 25. forduló

Deszki SC – Csongrád Kunság-Aszfalt 1 – 4 (0-3)
Deszk, 100 néző. Vezette: Csöngető Endre (Kőhalmi Attila, Török Sándor).
Deszk: Bata – Németh Z., Adamov F., Varnyú, Horváth-Harmat (Bertalan, 71.), Pióker Tibor, Adamov Sz., Pióker Tamás, Huszti (Király, 63.), Szentmártoni (Kovács Hegedűs, 33.), Gallai (Bürgés, a szünetben). Edző: Papp Endre.
Csongrád: Tóth L. – István, Takács J., Kerepeczki (Lévai, 68.), Mészáros M., Juhász (Sándor L., 77.), Kovács S., Budai (Bartucz, 65.), Maszlag (Bakos, a szünetben), Lőrinc, Borda. Edző: Paksi Péter.
Gól: Adamov F. (78.) ill. Maszlag (11., 18.), Juhász (28.), István (64.)

Fotó forrása: Kispéter Zoltán / Deszk SC Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7