Megye I tabella megtekintése

ONLINE: visszavágott a Tiszasziget az Ásotthalomnak

Ítéletidőben is helytállt mindkét csapat, végül Bernát büntetőjével a Tiszasziget nyert.

 

Szakadó esőben vette kezdetét a rangadó a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján: az időjárás pedig nem könyörült a csapatokon, így végig kísérte az égi áldás a 90 percet.

A Tiszasziget kezdett támadóbban, de az indítások nem ültek az első negyed órában, majd Szarvas jobb oldali beadására Rutai Balázs érkezett középen, aki jobb külsővel tette kapura a labdát, az ezúttal pedig a kapuban szerepet kapott Baji Renátó csak belekapni tudott, így megszerezte a vezetést a tavalyi bronzérmes. A folytatásban egyre jobban magára talált az Ásotthalom, de igazán nem tudták megtornáztatni Weszelovszky Gábort.

A fordulás után is bátran jött ki az Ásotthalom, amely egyre többször tudta beszorítani a saját térfelére a Tiszasziget – végül egy pontrúgás hozta meg a homokhátiak erőfeszítéseit, miután Varga Krisztián jobb oldali beadására Szabadi érkezett középen, és bólintott nagy erővel a szigeti kapuba. A gól után megpróbálta még tovább gyakorolni a nyomást az Ásotthalom, azonban egyre jobban ültek a tiszaszigeti kontrák – a cseréket követően végül egy védelmi kihagyás döntötte el a meccset, miután egy előreívelt labdánál a kapujából kijövő Baji sodorta el Bernátot a tizenhatoson belül. A sértett magabiztosan rúgta be a büntetőt – ezzel pedig eldöntötte a három pont sorsát.

A Tiszasziget ezzel visszavágott az őszi vereségéért, és egyben meg is előzte a tabellán ellenfelét, a következő fordulóban pedig Szőregre utazik az immáron a dobogón álló szigeti csapat – az Ásotthalom harmadik szezonbeli veresége után pedig az ötödik helyre esett vissza, és a következő játéknapon a Deszket fogadja.

Csongrád megyei I. osztály, 19. forduló:

Tiszasziget SE – Ásotthalom TE 2-1 (1-0).
Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfű, 100 néző. Vezette: Kiss László (Horváth Zoltán, Baranyai Dávid Mihály).
Tiszasziget: Weszelovszky – Farkas F., Bálint D., Bálint T (Papp Á., 75′)., Rádi, Réczi (Juhász Á., 69′), Mucsi, Deák (Zámbori, 65′), Kántor (Drágity, 60′), Szarvas (Bernát, 69′), Rutai. Játékos-edző: Bernát Péter.
Ásotthalom: Baji R. – Vastag B., Vojnic Tunic (Hauk, 63′), Németh P. (Andróczki, 79′), Szabadi, Major, Mészáros Z., Király, Gyenes, Grósz, Varga K. (Balogh Á., 89′) Edző: Kószó László.
Gól: Rutai (16′), Bernát (11-esből 83′), illetve Szabadi (63′)

Bernát Péter: – Érdekes körülmények között játszottunk, nem is tetszett a mutatott játékunk, de talán egy picivel jobban sikerült alkalmazkodnunk ehhez, és jobban akartuk a győzelmet. Számítottam rá, hogy lesz visszaesés a játékunkban, az Ásotthalom feltolta a védekezését, abban bíztam, hogy a szélsőink által mögéjük, és egyben a kapu elé tudunk kerülni.

Kószó László:  – Csak ismételni tudom magam, a bajnokság egy orosz rulett az időjárás miatt. Visszajöttünk a meccsbe, de egy elkerülhető szituáció miatt nem szereztünk pontot.

Fotóink a mérkőzésről ide kattintva tekinthetők meg!

A találkozó beharangozóját ide kattintva olvashatja!

Online közvetítésünk:

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7