Megye I tabella megtekintése

Remek őszt produkált a DAFC

Jövőre tovább fejlődnének.

Újoncként a 10. helyen zárt a DAFC Szeged csapata a megyei I. osztályban: a gárdának inkább az ősszel ment a játék, hiszen a tavaszi fordulókban kilenc ponttal tudta megtoldani az ősszel szerzett 22-t.

– A szezonkezdet meglehetősen viharosra sikerült, hiszen a nyáron jelentős változások zajlottak az egyesület életében. Váratlanul ért minket a Megye I-es felkérés, de a lehetőségre nem lehetett nemet mondani. Friss feljutóként tudtuk, hogy nagy fába vágjuk a fejszénket, de úgy gondoltuk, hogy a megfelelő hozzáállással és munkával meglehet a bennmaradás. – összegzett a DAFC Szeged edzője, Terjéki Tamás a klub közösségi oldalán.

Hozzátette, kellet egy kis idő, amíg a csapat összerázódott, és felvette a magasabb osztály sebességét, de ezt követően egy hatmeccses győzelmi szériát produkáltak.

– Talán túl magasra tettük a lécet az őszi sikerszéria és a nagyon jól sikerült felkészülés miatt. Miután az első meccseken nem sikerült megfelelni a saját elvárásainknak feszülté és görcsössé vált a csapat, amiből aztán nem tudtunk teljesen kilábalni. Voltak ugyan jobb meccseink, de nem sikerült az őszi felszabadult játékot hoznunk. Viszont az eredeti célt elértük, friss feljutóként ki tudtuk harcolni a bennmaradást – folytatta Terjéki Tamás.

A csapat edzője kitért rá, szeretnék, ha egyben maradna a csapat, egyelőre a következő évi kerettel kapcsolatban annyi biztos, hogy a fiatal, saját nevelésű játékosok integrációja továbbra is prioritás lesz.

(Fotó: Szabó Dávid)

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7