NB III tabella megtekintése

Sikerélmény kell a SZEOL-nak

Négy nyeretlen meccs után az kiesés elkerüléséért küzdő ellenfelével szemben térne vissza a győztes útra a SZEOL SC.

Az elmúlt négy találkozóján csupán két pontot szerzett a SZEOL SC az NB III Közép csoportjában, ennek következtében Beretka Péterék gyakorlatilag lemondhattak a dobogós álmokról. Szombaton ahhoz a Rákosmente KSK-hoz látogatnak, amely ugyan a forduló előtt bennmaradó helyen áll, de az újonc helyzete még erősen kérdéses a hátralévő fordulókban, így bizonyára kettőzött erővel fog küzdeni szombaton is.

– Mentálisan nem vagyunk jó állapotban, szégyenszemre a hetedik helyen állunk, csak két győzelmet szereztünk tavasszal. Nem szeretném ismételni magam, de a játékunkkal nincs baj, csak valószínűleg visszakapjuk azt, hogy ősszel megnyertünk pár olyan meccset, ami nem volt benne, most pedig nem tudunk megnyerni olyan meccseket, ahol a játék képe alapján rászolgálnánk arra. Szeretnénk úgy befejezni ezt a bajnokságot, hogy ötössel kezdődjön a pontjaink száma, de elsősorban sikerélményre lenne szükségünk. Egyértelműen csalódás az elmúlt néhány meccs, hiszen annyi gólt kapunk, ami nem volt ránk jellemző – fogalmazott a SZEOL SC Facebook-oldalán a gárda edzője, Siha Zsolt.

A kék-feketék edzője nem számíthat a találkozót egyaránt sárgák miatt kihagyni kényszerülő Rácz László és Kéri Tamás szolgálataira, mellettük pedig a sérüléssel bajlódó Ondrejó Tamás és Péter Antal sem lehet ott a fővárosi mérkőzésen.

Fotó forrása: Kispéter Zoltán

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14