NB III tabella megtekintése

Több kérdés is eldőlhet az NB III-ban

Feljuthat a Szeged-GA, búcsúzhat a Makó és a HFC.

Szeged-Grosics Akadémia – Iváncsa

Joao Janeiro úgy nyilatkozott a találkozót megelőzően, egyik mérkőzés sem könnyű – így nem számít semmivel sem könnyebb meccsre az Iváncsa ellen sem. A Szeged-GA akár ünnepelhet is lefújást követően – bár ehhez arra is szükség lesz, hogy a Szentlőrinc ne nyerjen a Taksony ellen. A Fejér megyei együttes úgy érkezhet Gyulára, hogy különösebb tét már nincs számára a szezonban – lehet ugyan még ötödik, vagy visszacsúszhat akár a 13. helyre is, de ezek persze a szélsőségek. Magyarán teher nélkül futballozhatnak, és ez bizony tartogathat veszélyeket – ugyanakkor a Szeged-GA számára nem szabad, hogy kérdés legyen, ha el szeretnék érni céljukat.

Dunaújváros – SZEOL SC

Már biztos érmesként érkezhet Dunaújvárosba a SZEOL SC, azonban az még nagyon is kérdéses, hogy milyen színű medált adnak át a gárdának a szezon végén. Még az első helyre is van esélye a gárdának, ehhez viszont először is arra lenne szüksége, hogy a Szeged-GA ne győzzön vasárnap, miközben Dunaújvárosból három ponttal térhetnének haza Beretka Péterék. Siha Zsolt csapata az utóbbi hetekben remek formát mutat, ez alapján pedig nem lenne meglepetés, ha vasárnap 21 órára hárommal növelné pontjai számát – hiszen villanyfényes, 19 órási kezdésű meccs vár a SZEOL-ra.

Hódmezővásárhelyi FC – Makó

A csoport utolsó két helyezettje vív megyei rangadót: és ami igazán érdekessé teszi az összecsapást, hogy amennyiben döntetlenre végződne a meccs, úgy mindkét csapat kiesése is biztossá válik. Ebből fakadóan nem lenne meglepő, ha önfeledt futballt hozna a vasárnap a HFC stadionjában, mégha a folytatás is inkább matematikai esélyt tartogat mindkét csapat számára, ha lenne győztese a vasárnapi meccsnek. A Makót fűtheti a visszavágás, hiszen ősszel odahaza 2-0-ra kikapott a HFC-től – a Vásárhely viszont odahaza még nem tudott meccset nyerni ebben a szezonban.

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14