Megye I tabella megtekintése

Több rangadót is hoz a megyeegy 3. fordulója

Algyőn, Makón és Vásárhelyen is kemény meccsre van kilátás.

Székkutas – Mórahalom szombat 15 óra, vezeti: Gargya Balázs Gábor (Szalai Szabolcs István, Maurer János)

A megyei I. osztály és a megyei futball hétvégéje már délután háromkor megkezdődik Székkutason, ahol két pont nélküli csapat találkozik: igaz, a hazaiak kettő, míg az újonc homokhátiak egy mérkőzésen vannak túl az idei bajnokságban. A Székkutas legutóbbi eredménye kicsit csalóka, hiszen a Szentes csak a legvégén tette közé a különbséget, és hazai pályán a Röszke dolgát is alaposan megnehezítette – valami hasonlóra készülhetnek a kutasiak most a Mórahalommal szemben is, amelynek a hazai bemutatkozás alkalmával nem sikerült a bravúr, most viszont komolyabb reményei lehetnek.

Hódmezővásárhelyi FC – Szentesi Kinizsi szombat 17 óra, vezeti: Kis Máté (Bálint Dániel, Fodor Lajos).

A forduló egyik pikáns párosítása, hiszen szomszédos városok találkoznak egymással. A HFC eddig sorra hozza a kötelezőket, sőt, fel is jutott a Magyar Kupa főtáblájára hétközi győzelmének köszönhetően – és most is esélyesként lép pályára a Kinizsivel szemben. A Kurca partján abban reménykedhetnek, hogy lassan „kiegyenesedik” a gárda kerete, de az mindenképp pozitív a csapatnál, hogy négy gólt is szereztek legutóbb – a bravúrhoz minden bizonnyal legalább egy lőtt gólra ezúttal is szükség lenne.

Makó – Tiszaszigetszombat 17 óra, vezeti: Kakuk Szabolcs (Minda Gábor, Virág András Barnabás).

A bajnokságban még hibátlan a Makó, amely szerdán viszont kikapott a SZVSE-pályán a kupában, igaz, ezzel együtt sincs még semmi sem veszve a hagymavárosiak számára. Rátérve a bajnokságra, az eddig szintén 100%-os teljesítményt nyújtó Tiszasziget érkezik ezúttal Makóra, amelynek és bizony úgy tűnik, a Sziget ha nehezen is, de hozta a kötelezőket, ami persze egyrészről pozitív, másik oldalról nézve viszont az eddig mutatott játék nem biztos, hogy elég lesz a Maros partján. Eddig a Makó támadójátéka remekül működött, kérdés, hogy most ezt hogy tudja majd hatástalanítani Bernát Péter csapata?

Zsombó – Bordányszombat 17 óra, vezeti: Kiss Richárd (Barta Norbert István, Szűcs István Dávid).

Alaposan megnehezítette a Tiszasziget dolgát a Zsombó, amelymost hazai pályán is bemutatkozhat az új szezonban – méghozzá rögtön egy szomszédvári rangadóval, hiszen a Bordány érkezik a Zetkó József sporttelepre. Az a Bordány, amely eddig remekül szerepel, és a bajnokság egyetlen csapata, amelyik nem kapott még gólt, miközben már hatszor is eredményes volt a gárda. Zsombón senkinek sem adják könnyen a pontot, pontokat, és a hazaiak egy hete meg is mutatták, hogy mire képesek, szóval mindenképp óvatosnak kell lennie a bordányiaknak, ha meg akarják tartani eddigi remek mutatójukat.

Algyő – SZVSEszombat 17 óra, vezeti: Bosnyák Sándor (Kaszala Mihály, Váczi Levente).

Beragadt a címvédő? Ezt azért talán túlzás lenne még kijelenteni két forduló után, mindenesetre nem fest jól a tabella az Algyő szemszögéből, amely pont nélkül, mínusz hatos gólkülönbséggel sereghajtó, ezt azért aligha gondolták volna sokan a rajt előtt, hogy így fogadják majd a SZVSE-t. Nem is lesz könnyű dolga tehát a folytatásban sem az algyőieknek, hiszen az egyik bajnokesélyes érkezik hozzájuk szombaton, a Vasutasok eddig vették az akadályokat, de ez bizony rázós 90 perc lehet számukra, még az első két forduló alatt történtek alapján is. A mérkőzésről élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik a csfoci.hu!

UTC – Kiskundorozsmaszombat 17 óra, vezeti: Kócsó Tibor Zsolt (Bartucz Tamás, Csöngető Endre).

Nagyjából ugyanaz az összkép mindkét csapatnál: egy szoros, és egy kevésbé szoros vereség az elmúlt két forduló terméke. Ennél minden bizonnyal jobban reménykednek a felek a harmadik körben, már csak azért is, mert erre mindkét fél úgy tekinthet, hogy „jó lenne behúzni” ezt a három pontot, de maximum csak egyikük gazdagodhat ennyivel majd a lefújást követően.

Csongrád-Kunság Aszfalt – Röszkeszombat 17 óra, vezeti: Szabó László (Vida Sándor, Kádár Németh Zoltán).

Egy sima és egy fordított eddig mindkét oldal mérlege: valamint két-két gólgazdag mérkőzés. A Csongrád legutóbb hatig jutott a Dorozsma ellen, a Röszke pedig sokáig megnehezítette a HFC dolgát, de pontot végül nem tudott csenni a Vásárhelytől. Élvezetes mérkőzés sülhet ki ebből, mindkét gárdánál előtérbe kerülhetnek a fiatalok is – a nézők bizony jól járhatnak ezzel a meccsel, ugyanakkor a Röszkében benne van a meglepetés lehetősége!

Fotó forrása: Székkutas TC

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7