Megye I tabella megtekintése

Túlzottan támadó felfogásban futballozott a HFC II.

Hiába a legtöbb rúgott gól, ez nem mindig párosult eredménnyel.

Nem marad el sokkal a dobogótól a Hódmezővásárhelyi FC II., amely ugyan a legtöbb gólt szerezte a megyei I. osztály csapatai közül, ám ahogyan arra a gárda edzője, Vinnai István is rámutatott, az első nyolc csapat közül a legtöbbet is kapták a vásárhelyi fiatalok.

– A tavalyi csapatunk edzéslátogatottsága elmaradt a kívánttól, ezért nyáron ezen emeltünk. Az NB III-as ifibajnok csapatunkat indítottuk el a megyei I. osztályban, a keretet kiegészítették azok a fiatalok, akik a klub első csapatával edzenek. – kezdte értékelőjét a delmagyar.hu-nak Vinnai István. – Az ősz javarészt a beilleszkedéssel és a megyei I. osztály légkörének megszokásával telt, a télen azon leszünk, hogy kijavítsuk a hibáinkat és önbizalmat szerezzenek a játékosaink. – fogalmazott a szakember, aki Bacsa Zsolttal közösen irányítja a csapatot.

A páros az első hat között szeretne végezni a szezon végeztével, de Vinnai István a dobogót sem tartja kizárnak. A keret tagjai heti öt tréningen gyakorolnak, de akadnak, akik heti hétszer is edzenek, mivel az Eötvös József Szakgimnázium tanulói plusz két gyakorláson is részt vesznek az iskolában. A vásárhelyi „fakó” kerete továbbra is a fiatalokra épül, amit ugyan kiegészíthetnek a felnőtt együttestől érkező labdarúgók, de Vinnai István megjegyezte, eddig sem meghatározó játékosok játszottak vissza: aki az NB III-asoktól érkezett, egyik labdarúgó sem játszott végig egy találkozót sem a harmadosztályban.

A HFC II. hátralévő felkészülési programja:

Január 27., szombat 13.00 HFC II. – Mezőhegyesi FC. Január 31., szerda 18.00 Mezőhegyesi FC – HFC II. Február 3., szombat 10.00 HFC II. – Szentesi Kinizsi SZITE. Február 10., szombat 10.00 Szentesi Kinizsi SZITE – HFC II. Február 21., szerda 18.00 HFC II. – Tiszasziget.

Fotó forrása: delmagyar.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7