Megye I tabella megtekintése

Új edző az UTC-nél

Balogh Dávid nem tudja tovább vállalni a feladatot.

Új edzővel vág neki a következő szezonnak az UTC: mint Pálfy Zoltán ügyvezető elmondta, az előző idény közben a csapatot átvevő Balogh Dávid egyetemi tanulmányai befejezése miatt nem tudja tovább vállalni az edzői feladatokat – ugyanakkor játékosként valószínűleg marad a klubnál a korábban a Puskás Akadémia korosztályos csapatát is megjáró futballista.

– Kiss Máté veszi át a csapat irányítását. Ha én lennék az edző, akkor azt mondanám, érezzük jól magunkat, de komolyabbra fordítva: célunk, hogy az első tíz csapat között végezzünk, bár tudjuk, hogy a ligába fentről és lentről érkező csapatoknak köszönhetően valószínűleg komolyabb szezon vár ránk, mint az előző években – tette hozzá Pálfy Zoltán.

A Kertész utcai pályát illetően kifejtette, mivel a létesítmény nem a saját tulajdonuk, ezért nem önerőből nem akarják azt fejleszteni.

– Tisztában vagyunk vele, hogy milyenek a körülményeink, amit nagyon kell, azt megcsináljuk, de többet nem tudunk tenni. A pálinkafáinkat viszont folyamatosan fejlesztjük, mert azt mindenki szereti – zárta Pálfy Zoltán.

Fotó forrása: delmagyar.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7