Utolsó sanszába kapaszkodna a Szent Mihály

Ha győznek, még elkerülhetik az osztályozót.

Szombaton a Győrhöz utazik a Szent Mihály a női labdarúgó NB I-ben: amennyiben a szegediek begyűjtik a három pontot, életben tartják reményeiket a biztos bent maradást jelentő hatodik hely elérésére, viszont ha csak döntetlent játszanak, akkor a hátralévő két mérkőzésen már nem tudják ledolgozni nyolcpontos hátrányukat, és biztos, hogy plusz meccsekre lesz szükség a tagság meghosszabbításához.

– Átérzik a lányok, hogy milyen fontos meccs előtt állunk. Az utolsó leheletünkig küzdeni fogunk, a győzelem reményében utazunk Győrbe. Ellenfelünk is pontosan tudja, miről szól ez a meccs, nem lesz könnyű dolgunk – mondta Hódi Mihály, a Szent Mihály vezetőedzője.

A csapat decemberben Szil Tünde mesterhármasával egyszer már győzni tudott a Rába partján, az ismétlés most rengeteget jelenthetne.

– Nem ugyanaz a csapatunk, mint akkor, viszont a decemberi győzelem emléke élénken él bennünk – tette hozzá Hódi Mihály.

A kerettel kapcsolatos hír, hogy Tamara Skoric már elkezdte az edzéseket, a többiekre pedig várhatóan számíthat a szakvezetés Győrben.

Fotó forrása: Gémes Sándor