Városi rangadók az utánpótlásban

Szegedi rangadókat rendeztek az utánpótlás-bajnokságok hétvégi fordulóiban: négy korosztályban csapott össze a SZEOL és a Szeged 2011.

U14

Szeged 2011 – SZEOL 4-1 (3-0)
Szeged 2011: Ásós – Heidrich (Ilyés), Szél, Laczi, Bogdán (Horváth), Dancsok, Papp, Szalai (Tajthy), Rádai (Indre), Molnár (Savanya), Oroján.
Gólszerzők: Papp (3), Rádai.

– Egy jó iramú mérkőzésen, rangadóhoz méltóan, magabiztos győzelmet arattunk a városi rivális ellen! Az első játékrészben rögzített játékhelyzeteket követően voltunk eredményesek, és ekkor jól is játszott a csapatunk. A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék. Nagy helyzetek maradtak ki mindkét oldalon, az ellenfél is ekkor szerezte szépítő gólját. Összességében azt kell mondanom, hogy megérdemeltük győzelmünket, hiszen jóval többet tettünk érte, mint az ellenfelünk! – nyilatkozott Vágó Mihály vezetőedző. A következő mérkőzést a csapat 11. 18-án, szombaton 11:00-kor Békéscsabán, az Előre ellen vívja.

U15

Szeged 2011 – SZEOL 2-1 (2-1)
Szeged 2011: Sági – Őrhalmi, Hochheiser, Ábrahám, Rajtik – Sisák, Gulyás, Csehó, Kapic – Zámbó, Horváth. Csere: Börcsök, Kisfaludi, Arany, Rábik.
Gólszerzők: Zámbó, Csehó.
– Jól kezdtük a mérkőzést, a 2. percben Gulyás Bence hatalmas lövése csattant a kapufán. Igazi ki-ki mérkőzés volt, mind a két csapat bátran játszott. Sok helyzet maradt ki itt is, ott is, de úgy érzem, hogy mi tettünk többet a győzelemért. Megyünk Csabára a bajnokesélyeshez, de nem feltartott kézzel! Hajrá Szeged 2011! – nyilatkozott Kiss Balázs vezetőedző.

U17

SZEOL – Szeged 2011 0-0
Szeged 2011: Szabó – Nagy-Pál, Vajda, Vitos, Mészáros – Nagy, Lóki – Csizmadia (Vincze), Kis (Puskás), Dobronoky, – Holcsik.

– Gratulálok csapatomnak az egész éves munkájához, a ma mutatott, csupaszív játékhoz, és a tabellán elfoglalt helyezéshez! Az, hogy itt tartunk, és ilyen szinten megállták a helyüket az egy évvel idősebb korosztályokkal szemben is, a kemény és alázatos munkájuknak köszönhető! A mai mérkőzés is megmutatta, hogy jó úton járunk, és bárkivel felvesszük a versenyt! Egy nagyon jó erőből álló SZEOL otthonából sikerült elhoznunk egy pontot U16-os csapatként, és így a sorsunk a kezünkben! Nem állunk le, dolgozunk tovább keményen, hogy tavasszal még jobban játsszunk, és még eredményesebbek lehessünk!

Véleményem szerint, a mostani hétvégén nyújtott játékot tekintve, valamint látva a korosztályos eredményeket, végérvényesen eldőlt, hogy a szegedi labdarúgás első számú utánpótlás műhelye, Csongrád megye zászlóshajója a Szeged 2011 Kft.

Jelenleg itt összpontosul a tehetségállomány, a szakma, a szakember állomány, az anyagi biztonság és a stabil jövőkép, amit meghatároz az új stadion- és létesítmény fejlesztés!

Gratulálok a Szeged 2011 valamennyi korosztályának és a szakmai stábnak, valamint szeretném megköszöni mindenkinek az eddigi munkáját, mert az hogy jelenleg itt tartunk egy igazi csapatmunkának köszönhető, legyen szó vezetőről, edzőről, játékosról vagy bármely más munkakört betöltő alkalmazottról! Az összefogás elkezdődött! Hajrá szegedi labdarúgás! Hajrá Szeged 2011! – nyilatkozott Majó Ádám vezetőedző.

U19

SZEOL – Szeged 2011 5-1 (2-1)
Szeged 2011: Szabó D. – András, Boros, Kovács, Kiss (Romity), Kelemen (Vincze), Gégény, Tóth, Sziveri (Doroiman), Angeli (Szabó R.)
Gólszerzők: Sziveri

– Csapatom nem tudta felvenni a küzdelmet a jó erőkből álló SZEOL-lal. Köszönöm játékosaimnak az egész évi együttműködést, a vezetőknek pedig a támogatás! – nyilatkozott Patrascu János vezetőedző.

 

Cikk forrása: Szeged 2011