Vásárhelyi címvédés a Saller kupán

A vásárhelyi fiatalok a Dorozsmát és az Üllést múlták felül a hármas fináléban.

Az Ásotthalmon megrendezett megyei csapatok teremtornáján, a Saller kupán megvédte címét a Hódmezővásárhelyi FC II. A vásárhelyiek ugyan 4-2-s vereséggel indítottak a szombati játéknapon a Zsombó ellen, ezt követően azonban a Nagymágocs ellen 7-1-re nyert a HFC, majd a Szőreg elleni találkozó elmaradt, mert a csapat nem tudta vállalni a részvételt. – írja a hfc1912.hu.

Vasárnap szomszédvári csatával indulhatott a nap. A HFC II. a Mártély csapatával mérkőzhetett meg, szűk 1-0-s vásárhelyi győzelem lett a vége, ezzel pedig a hármas döntő résztvevője lett a gárda.

Előbb a Kiskundorozsma elleni mérkőzés következett, ahol nem sikerült dűlőre vinni a dolgot, 1-1-es döntetlen után jöhettek a hetesek, az idegek harcát pedig a HFC II. bírta jobban.

A hármas döntő második meccsén pedig az Üllés ellen már meglehetősen magabiztos játékkal rukkolt elő a Vásárhely, a 4-1-es győzelem pedig a címvédést jelentette.

A csapat tagjai: Szatmári Róbert, Mohácsi Ozmin, Kovács Levente, Nagy Dávid, Perpauer Viktor, Surján Ákos, Fekete Zoltán (próbajáték), Gyüre Levente, Gyuris Norbert, Pálinkó László

Edzők: Vinnai István, Bacsa Zsolt

Fotó forrása: hfc1912.hu