Vereség Diósgyőrben

Kapusuk sérülése megzavarta a szegedi lányokat, akik nagy gólkülönbség ellenére tisztességesen helytálltak a bronzéremért küzdő Diósgyőr ellen.

JET-SOL Liga Női NB I. 15. forduló
DVTK – Szent Mihály 5-0 (1-0)
Miskolc, DVTK Stadinon. Vezette: Fekete Tibor, Farkas Dávid, Juhász Ádám
DVTK: Szőke-Nagy (Varga 80.),Ficzay,Sandu, André, Bradic, Vachter, Tóth, Balázs (Vígh 67.), Kiamou, Paul, Barker (Kókai 86.). Vezetőedző: Fórizs Sándor
SZENT MIHÁLY: Skoric (Schildkraut 48.), Miron, Vass, Szil, Koprena, Bartalis, Görög, Sweatman, Vasilica (Vígh 64.), Micic, Pilán. Vezetőedző:Hódi Mihály
Gól:Bradic (4.,66.,69.,80.) Barker (46)

Az első félidő legelején vezetést szerzett a hazai gárda Bradic révén, ám ez nem zavarta meg a szegedieket, küzdöttek és nem estek össze a gyorsan bekapott gól után. 
Betartották a megbeszélt taktikai elemeket, így 1-0-ás DVTK vezetéssel fordultak a csapatok. A második félidőben gyors gólt kaptak Barker talált a Skoric hálójába, aki  megsérült ekkor. Tamara ütközött a gólnál, lapockájába kapott egy rúgást, le is kellett cserélni. Itt összeomlott a Szent Mihály, megzavarta őket kapusuk sérülése, Bradic pedig kihasználta ezt, gyors egymásutánban háromszor talált be Schildkraut hálójába.
A szegediek már ezen a meccsen is a jövő heti Pécs elleni találkozóra hangolodtak, új taktikát próbáltak ki. Jövő hétvégén Kozármislenyben találkozik a két sereghajtó, mindkét csapat a bentmaradásért küzd. Ebben a fordulóban az MLE is öt gólos vereséget szenvedett, ők az MTK-tól kaptak ki.

Hódi Mihály: Az eredménytől függetlenül büszke vagyok a lányokra, voltak helyzeteink, a nagy gólkülönbség nem a valós képet mutatja.