Villanyfényben a Fradi ellen

Nagypéntek este a bajnokesélyeshez utazik a Szent Mihály.

Péntek 18 órától a listavezető Ferencváros otthonában lép pályára a Szent Mihály a női labdarúgó NB I-ben. Az újonc szegediek számára így garantált az ünnepi hangulat – a Fradi ellen azonban aligha számíthatnak könnyű meccsre, hiszen a listavezető zöld-fehérek egyetlen meccsüket leszámítva minden találkozójukat megnyerték a bajnokságban, így magabiztosan vezetik a ligát.

A Szent Mihály továbbra is hetedik, és még él a remény, hogy megelőzzék a Győrt – amennyiben pedig a szegediek lennének a második csapat, amely pontot tud csenni a Fraditól,az mindenképp extra teljesítmény lenne a lányoktól.

– Nincs semmi veszíteni valónk, a Ferencváros az ország legjobb csapata. Tudjuk, hogy messze vagyunk tőlük, de abban bízom, hogy a játékosaim szíve és akarata a helyén lesz. Ha mindenki megteszi a tőle telhető legtöbbet, azzal elégedett leszek – mondta Hódi Mihály, a Szent Mihály vezetőedzője.

Ami a keretet illeti, Savanya Csilla betöltötte a 15. életévét, így a szabályok értelmében már pályára léphet a felnőtt bajnokságban is, ezért a csapattal tart a pénteki meccsre.

Fotó forrása: Gémes Sándor