NB III tabella megtekintése

Négy nap alatt sokat alakulhat a Mórahalom sorsa

Egy hét alatt három meccs vár a Mórahalomra, amelynek a győzelmen kívül nincs más választása, különben még nehezebbé válhat helyzete.

Vereséggel kezdte a tavaszt a Mórahalom VSE, amely Hódmezővásárhelyen maradt alul, most pedig egy hét alatt három találkozó is vár a homokhátiakra. Az igen fontosnak tekinthető sorozat első állomásaként szombaton a Szentlőrincet fogadják a mórahalmiak – azt a Szentlőrincet, amelytől a Csongrád megyei rivális, a Makó el tudta hozni mind a három pontot, ha pedig tartani szeretnék a lépést a a vetélytársakkal, akkor a Mórahalom előtt sem állhat más út, mint a győzelem.

Ami a homokháti együttes tekintetében különös jelentőséggel bírhat, az az, hogy a szombati találkozót a korábbról elmaradt, Vecsés elleni mérkőzés pótlása követi szerdán: így négy nap alatt hat nagyon fontos pontot zsebelhetne be a Mórahalom, amellyel megteremthetné az alapot arra, hogy megismételve a tavalyi teljesítményt, meghosszabbítsa harmadosztályú tagságát. Az ősszel hiába voltak egyenrangú partnerei a Szentlőrincnek Busa Bencéék, végül pont nélkül térhettek haza – most azonban még egy döntetlen sem segítene igazán a Mórahalom helyzetén.

Ami biztos, hogy ezt a csatát Lászik Milán nélkül kell megvívnia a mórahalmiaknak, hiszen a védő Vásárhelyen begyűjtötte az ötödik sárga lapját, ezzel kiírta magát a szombati mérkőzésről – viszont a stabil védekezés elengedhetetlen elem lesz ahhoz, hogy október 21-e után újra három pontnak örülhessen a Mórahalom.

Fotó forrása: Oldalvonal / Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14