NB III tabella megtekintése

Bravúrok és kötelezők előtt az NB III-ban

A huszadik forduló következik a harmadosztály Közép csoportjában.

NB III Közép csoport, 20. forduló

Szekszárd – SZEOL SC

A liga legkevesebb gólját szerző Szekszárdnál folytatja a SZEOL SC: a Szekszárd 19 mérkőzésen mindössze tíz alkalommal volt eredményes – ha hozzávesszük, hogy mindezek mellé öt győzelme is akad az együttesnek, akkor látható, igen hatékony, amit Szekszárdon játszanak. Legutóbb ugyan kikaptak Iváncsán, de odahaza roppant kellemetlen stílusban futballozva bármelyik csapat dolgát képesek megnehezíteni – a SZEOL-tól nagy koncentrációt fog igényelni a szombati találkozó, nem mellesleg mivel Dabas-Dunaújváros meccset rendeznek, egy győzelem duplán fontos lehet a kék-feketék számára, hiszen így leszakíthatnák a riválist.

Taksony – Szeged-Grosics Akadémia

Tovább tarta a bajnokság meglepetéscsapatának lendülete, hiszen a Taksony négy pontot szerzett már tavasszal is, így továbbra is ott van a középmezőny elején az újonc. Mindez persze a Szeged-Grosics Akadémia céljait tekintve aligha szabad, hogy számítson, főképp a múlt hét alakulását tekintve csakis a győzelemben gondolkozhatnak Joao Janeiro tanítványai – egyúttal bízhatnak abban, hogy a Makó szívességet tesz nekik is azzal, hogy pontot rabol a Szentlőrinctől.

Kecskemét – Hódmezővásárhelyi FC

Nyeretlen maradt odahaza a Hódmezővásárhelyi FC, amely a Paks II.-től szenvedett vereséget legutóbb saját közönsége előtt. A Kecskemét a bajnokság legtöbb döntetlenjével rendelkező csapat, odahaza ráadásul ötször is ikszre végzett – a HFC azonban ha szezonbeli ötödik sikerét is elkönyvelné, egyetlen pontra megközelíthetné a 11. helyen álló riválist, szóval igazi hatpontos meccset rendeznek a Széktói stadionban.

Makó FC – Szentlőrinc

A listavezetőt fogadja a Makó, amely egyre nehezebb helyzetben van: legutóbbi öt bajnokijából csupán egy pontot szerzett, a SZEOL SC elleni döntetlent sem könyvelhetik el feltétlenül sikerként, hiszen a 92 .percben csúszott ki a hagymavárosi csapat kezéből a győzelem. Október 21-e óta nyeretlen a Makó, amely ha nem akar leszakadni, akkor nem nézheti, hogy ki az aktuális ellenfél: a Szentlőrinc ellen is három pontra lesz szüksége!

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
7.ESMTK57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.SZEKSZÁRDI UFC47
14.DUNAÚJVÁROS47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14