Megye II tabella megtekintése

Elhunyt Losonczi Anna

A tömörkényi labdarúgás felfoghatatlan veszteséget szenvedett.   Pótolhatatlan veszteség érte a tömörkényi labdarúgást: elhunyt Losonczi Anna. A klubnál több mint húsz éve dolgozó vezető legutóbb ügyvezető elnökként dolgozott – a hosszú évek során azonban ahol csak tudta, segítette a klubot. Vasárnap még a megyei IV. osztályban szereplő második csapat győzelmét ünnepelték közösen – de az […]

A tömörkényi labdarúgás felfoghatatlan veszteséget szenvedett.
 
Pótolhatatlan veszteség érte a tömörkényi labdarúgást: elhunyt Losonczi Anna. A klubnál több mint húsz éve dolgozó vezető legutóbb ügyvezető elnökként dolgozott – a hosszú évek során azonban ahol csak tudta, segítette a klubot. Vasárnap még a megyei IV. osztályban szereplő második csapat győzelmét ünnepelték közösen – de az senki sem sejtette, hogy ez lesz az utolsó tömörkényi győzelem, aminek örülhet.
 
A matematika-testnevelés szakos tanárként dolgozó Losonczi Anna nem csupán a labdarúgásban tevékenykedett: Tömörkényben szinte minden civil szervezettel kapcsolatban állt. Személye összekötötte az iskolát és az egyesületet: szeretett a gyerekekkel foglalkozni, de számtalan közös rendezvény megszervezésében segített, ahol sokszor ő főzött a játékosoknak. 
 
– A februári sportbál után azt mondta, ez volt az utolsó számára, ő már többet nem szervez. Azt senki nem gondolta volna, hogy ez tényleg így is lesz, inkább a fárasztó munkáját láttuk benne, hiszen sokat kellett talpalni azért, hogy megvalósuljon egy ilyen sportbál. De mondhatnám a tömörkényi motoros találkozót, amiért szintén sokat dolgozott. Úgy érezte, mindenhez tud hozzátenni, és ez így is volt – fogalmazott Tóth Csaba, a Tömörkény szakosztályvezetője. 
 
Az MLSZ Csongrád megyei igazgatósága kezdeményezi, hogy a hétvégi mérkőzések egyperces gyászszünettel kezdődjenek Losonczi Anna emlékére. 

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0