Megye II tabella megtekintése

Elképesztően szeretnek futballozni – ez a titka a Makó II-nek

Idén még simább lehet a makóiak bajnoki címe a megyekettőben, mint tavaly.

Csupán egyetlen meccs volt, ahol nem három pontot szerzett a Makó II. a Csongrád megyei II. osztályban: a gárda csak a Kiszombortól kapott ki, az összes többi, 14 mérkőzésén nyerni tudott, így igen magabiztosan vezet féltávnál a bajnokságban.

– Elsősorban a játékosok kvalitása nő az osztály fölé. Voltak ugyan szoros győzelmeink, de olyan összetartó erő van a csapaton belül, amely rendre átlendít bennünket a nehezebb pillanatokon – mondta a delmagyar.hu-nak Erdélyi Mátyás, a csapat edzője. Kiemelte, a mellett, hogy sok mindent megéltek már közösen a keret tagja, renttentően szeretnek futballozni. – Ez helyezhet bennünket a többi csapat fölé. Mi tényleg ünnepként tekintünk arra, hogy hétvégén pályára léphetünk, ráadásul szívesen töltjük egymás társaságában az időnket, a meccseken kívül is.

A csapat jövője attól is függ, hogy a klub első csapata bennmarad-e az NB III-ban, hiszen amennyiben kiesne a Makói FC a Közép csoportból, akkor nem szerepelhet egy osztályban a két csapat, így a feljutás kérdése ezzel el is dőlne a Makó II. számára. A csapathoz Oravecz Bence csatlakozott Nagylakról, Apátfalváról pedig Karsai Gábor és Ocskó Noel csatlakozott a megyekettő őszi bajnokához, amelyet mindössze Kovács Dániel hagyott el, aki Kiszomborra távozott.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0