Hat ponttal kezdett a Szeged 2011 U17

A Makót és a Békéscsabát is legyőzte Majó Ádám csapata.

Hét-egyes gólaránnyal tudta le idei első két tétmérkőzését a Szeged 2011 U17-es csapata: a fiúk előbb a Maros-menti UFC-t, majd a Békéscsabát is legyőzték Kiskundorozsmán, ezzel a hat ponttal pedig felléptek a tabella második helyére. – írja a szeged2011.hu.

Majó Ádám együttese legközelebb március 25-én, vasárnap 10 órától a SZVSE-pályán játszik a DAFC-Szegeddel.

U17-es III. osztály, Dél-Keleti csoport, 19. forduló

Szeged 2011-Makó 4-1 (2-1)
Szeged 2011: Vuletity – Nagy-Pál, Vajda, Vitos, Mészáros – Nagy, Lóki – Masa, Kis, Dobronoky – Holcsik. Csere: Túri, Puskás, Tóth, Markovics, Csizmadia, Vincze, Csillag. Edző: Majó Ádám.
Szegedi gól: Masa, Dobronoky (2), Tóth.

U17-es III. osztály, Dél-Keleti csoport, 13. forduló

Szeged 2011 – Békéscsaba 3-0 (1-0)
Szeged 2011: Vuletity – Nagy-Pál, Vajda, Vitos, Mészáros – Nagy, Lóki – Masa, Kis, Dobronoky – Holcsik. Csere: Túri, Puskás, Tóth, Markovics, Csizmadia, Vincze, Csillag. Edző: Majó Ádám.

Majó Ádám: – Három hónapja nem tudunk minőségi, érdemi munkát végezni a játékosokkal. Három hónapja nem tudtunk egy épkézláb labdakihozatalt csinálni, egy támadásvezetést gyakorolni, vagy egy védekező munkát végrehajtani. Nincs pálya, nincs terület! Sajnos kritikán aluli, siralmas a pálya, öltöző és infrastrukturális helyzet Szegeden! Emelem a kalapom azon játékosok előtt, akik ellenére minden edzésen részt vesznek, keményen dolgozan és mindent megtesznek a győzelem érdekébe! Sokan bele sem tudnak gondolni abban, hogy ezek a gyerekek milyen körülmények között készülnek, milyen körülmények közt edzennek, nap mint nap Szegeden! Ennek ellenére úgy gondolom, hogy eredmények szempontjából jól kezdtünk a tavaszi szezont, de a játékunk sajnos még akadozik, ám szerencsére mérkőzésről-mérkőzésre jobb! Remélem, sikerül kijavítanunk apróbb hibáinkat, mire élesedik a helyzet. Úgy gondolom, hogy a mai mérkőzésen sokkal jobban akartunk, mint a békéscsabai játékosok, jobban is játszottunk, eredményesebbek voltunk és teljesen megérdemelten nyertünk 3-0-ra! Ha valakik megérdemlik azt, hogy új létesítménybe költözzenek, akkor úgy gondolom, hogy azok azok a játékosok és edzők, akik kitartottak ilyen körülmények között is! Nagyon várjuk már, hogy beköltözhessünk az új edzőközpontba, hajrá, Szeged 2011!

Fotó forrása: szeged2011.hu