NB III tabella megtekintése

Homokszem csúszott a vásárhelyi gépezetbe

Több helyzetet is elpuskázott a HFC, a végén az Előre II. azonban büntetett.

Letámadással kezdett a HFC, ami úgy tűnt, hogy hatásos megoldás lehet a megyei élvonalban szereplő Békés megyeiek ellen. Azonban végül mégsem így történt. A vendégek szervezett védekezéssel állták útját a rohamoknak. A beadások nem találtak HFC-s támadókat, a szögletek pedig nem kanyarodtak tökéletesen, legalábbis vásárhelyi szempontból. – írja a hfc1912.hu.

Szűcs Róbert tanítványai előtt több lehetőség is adódott azonban ezekkel mégsem tudtak élni. A csabaiak néhány lehetőséget és egy komoly ziccert szalasztottak el. 45 perc alatt nem láthatott gólt a közönség.

A fordulás után nem változott jelentősen a játék képe. A HFC igyekezett nyomni és Szűcs mester még vehemensebb letámadást kért játékosaitól, igazán azonban nem sikerült zavarba hozni a Békéscsaba II-t. Egy szögletet követően ugyan kapufáig jutottak a hazaiak, de ennél közelebb nem jártak a gólszerzéshez, a cseréket követően sem.

Ráadásul a hajrában mindinkább kinyíló csapatot sikerült kontráznia a vendégeknek, addig-addig, hogy a lefújás előtti percekben a gólt is megszerezte a Békéscsaba 1912 Előre II.

A HFC még két gyakorló meccsel hangol a március eleji bajnoki rajtra. A tervek szerint február 21-én a Jánoshalmával, február 24-én pedig a Kiskunfélegyháza lesz az ellenfél.

Hódmezővásárhelyi FC – Békéscsaba 1912 Előre II. 0-1 (0-0)
HFC: Bordás – Prasler, Huszár, Tóth J., Mezei, Mátó, Szilágyi, Bartyik N., Szekér, Koncz, Szabó M. D. Játszott még: Szatmári (kapus), Kökény, Szabó M., Bartyik R., Darida, Rácz D., Bodai, Gyüre.

Szűcs Róbert: – Amiket gyakoroltunk, azok most hellyel-közzel működtek. Továbbra is keressük azt a játékost, aki majd beveri a helyzeteket. Rúgtunk kapufát, voltak helyzeteink és lehetőségeink, de nem bírtuk megszerezni a vezetést. A Békéscsaba szerencsés góllal nyert, de ennek még nincs jelentősége. Jó hír, hogy sokkal frissebb mozogtunk, mint szerdán, de azért még szükségünk van a maradék két éhre. Van három-négy sérült játékosom is, őket most ifistákkal próbálom pótolni, ez nem mindig sikerül. A következő héten már teljes létszámmal fogunk tudni játszani, az lesz majd mérvadó.

Fotó forrása: hfc1912.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
7.ESMTK57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.SZEKSZÁRDI UFC47
14.DUNAÚJVÁROS47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14