Megyei hétvége a profi osztályokban

Rovatunkban megvizsgáljuk, hogyan teljesítettek a profi osztályokban a megyei labdarúgók.

Az NB I-ben Zsótér Donát lehetett a legboldogabb a hétvégén, miután csapata, az Újpest 1-0-ra legyőzte a Haladást a tavaszi nyitófordulóban. Ádám Martin ugyan gólt lőtt a felcsúti Pancho Arénában a Videoton ellen, de csapata pont nélkül hagyta el a pályát, csapattársa, Szivacski Donát és Laczkó Zsolt viszont nem lépett pályára. A Diósgyőrben szereplő Forgács Dávid, a fradista Batik Bence és a Lokiban játszó Sós Bence sem játszott a hétvégén.

Ádám Martin gólja a Videotonnak

Az NB II-ben a Makóról indult Gyömbér Gábor végigjátszotta a Soroksárban a Budafok ellen 3-0-ra megnyert mérkőzést. Győztes meccsen debütálhatott a Kazincbarcikában Orovecz Ádám: a Balmazújvárostól kölcsönkapott játékos a 66. percben állt be a Barcikába a Szolnok ellen megnyert találkozón, a Szeged 2011-Grosics Akadémiával szemben elbukó Vácban viszont a keretben sem volt ott Búrány Zoltán.

Huszárik Zsolt és Vágó Levente egyaránt végigjátszotta a Csákvár ellen 3-1-re elveszített meccset a Mosonmagyaróvárban, míg az MTK-Békéscsaba meccsen a hazaiaknál nem kapott szerepet Hrepka Ádám, a 3-0-s hazai sikert hozó derbin a csabaiaknál viszont végigjátszotta a meccset a Szélpál Norbert-Dlusztus András duó a hátvédsorban. A Győrben nem volt ott a keretben Völgyi Dániel a Siófok ellenében (0-1), ahogy a Kisvárda keretéből is kimaradt Molnár F. Tamás.

Gréczi Gábor gólt lőtt a Nyíregyházában a Gyirmót ellen – találata pedig pontot ért csapatának az 1-1-re végződő meccsen.

Fotó forrása: vasasfc.hu