Megye II tabella megtekintése

Nem törődnek bele az őszi eredménybe Nagymágocson

Minden bizonnyal új edzővel és új játékosokkal vág neki a tavasznak a Mágocs.

A kilenc mérkőzésből álló nyeretlen széria alaposan megpecsételte a Nagymágocs őszét a Csongrád megyei II. osztályban: a csapat mindössze egyetlen csapatot előz meg a tabellán, bár a kilencedik Apátfalva is „csak” hét pontra van a gárdától, ami nem tűnik behozhatatlannak.

– Új edzővel és új játékosokkal vágunk neki a tavasznak. Nagyon fiatal csapatunk van, de több tényező is hátráltatott bennünket ősszel. Két-három meghatározó játékosunk sérüléssel küzdött, e mellett a munkahelyi elfoglaltságok is rendre közbeszóltak. Az idény második felére a létszámunkat is szeretnénk bővíteni. – nyilatkozta a delmagyar.hu-nak Dovics László, a Nagymágocs SE elnöke.

A klub első embere hozzátette, bár kemény lesz a rajt számukra a tavaszi idényben, mert a tabella első harmadában található csapatokkal találkoznak, de az ősz során is partiban voltak ezekkel a gárdákkal. – Többnyire a létszámhiány miatt veszítettük el azokat a mérkőzéseket. Az ilyen kistelepülések csapatainak, mint amilyenek mi is vagyunk, nehéz játékosokat igazolni, pláne a téli időszakban, ahol csak pénzért lehet ezt megtenni. Ebből kifolyólag nem is értem azokat a klubokat, akik most igazolnának tőlünk, voltak megkeresések a játékosaink felé, de egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsuk.

Fotó forrása: Gémes Sándor / szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0