Megye II tabella megtekintése

Tapasztalt játékosokat igazolt a Székkutas

Négy rutinos, magasabb osztálybeli rutinnal is rendelkező futballistával bővült a Székkutas kerete.

Otthon csak egyszer botlott, idegenben viszont csak kétszer szerzett pontot a Székkutas TC a Csongrád megyei II. osztályban: az együttesnek ugyanakkor minden esélye megmaradt arra, hogy a dobogón végezzenek az idény végén.

– A játék képe alapján sokkal több meccset kellett volna nyernünk idegenben, mint amennyit sikerült. Ezt főleg a rutintalanság számlájára írtuk, ennek tükrében hajtottuk végre a téli erősítéseket. – összegzett a delmagyar.hu-nak Horváth Zoltán, a Székkutas edzője.

Ennek megfelelően négy, rutinos játékost igazolt a Székkutas: Nagy András Csongrádról, Marton Bence és Antal Krisztián Hódmezővásárhelyről, Kránitz Krisztián az orosházi OMTK-ULE-tól, Sipos Attila pedig Mindszentről érkezik a kutasiakhoz, így rutinos, egyaránt a védelemben bevethető labdarúgókkal bővül a gárda kerete. A veszteségek oldalán csupán Cseszkó Imre és Gojdár Balázs neve szerepel, előbbi a megyeegyes Deszkhez szerződött, míg utóbbi a munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tud a csapat segítségére lenni a tavasz folyamán.

– A dobogón szeretnénk végezni, ezekkel a változásokkal minőségben is előreléptünk. Személy szerint számomra csalódás lenne, ha nem szereznénk meg a második helyet, persze a szezon előtt úgy álltam hozzá, hogyha nem leszünk elsők, az is csalódás, de ez egy másik kérdés. – tette hozzá Horváth Zoltán.

Fotó forrása: Székkutas TC / Facebook

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0