NB III tabella megtekintése

Több volt a kécskei kirándulásban a Makó számára

A szünet után hiába voltak lehetőségei, elveszítette tavaszi veretlenségét a Makó Tiszakécskén.   A bajnokság egyik élcsapatának számító Tiszakécskéhez utazott a Makó. A hazaiak domináltak az első félidőben, de ahhoz, hogy a vezetést is megszerezzék, a szerencsére is szükségük volt: egy labdavesztés után ugyan többször is lett volna lehetősége a Makónak arra, hogy tisztázzon, de […]

A szünet után hiába voltak lehetőségei, elveszítette tavaszi veretlenségét a Makó Tiszakécskén.
 
A bajnokság egyik élcsapatának számító Tiszakécskéhez utazott a Makó. A hazaiak domináltak az első félidőben, de ahhoz, hogy a vezetést is megszerezzék, a szerencsére is szükségük volt: egy labdavesztés után ugyan többször is lett volna lehetősége a Makónak arra, hogy tisztázzon, de mégis Horváth Bence észlelt a leghamarabb, aki már bekotorta a labdát az első negyed óra végén.
 
A fordulás után egészen más képet mutatott a meccs, az egy hét alatt a harmadik meccsét játszó hazaiak mintha fáradni tűntek volna, ezt kihasználva a Makó előtt sorra adódtak a helyzetek, de ezen a napon semmi sem sikerült – egyszer még az üres kapu is ott állt a hagymavárosiak előtt, de ebből sem tudtak betalálni.
 
Ezzel odalett a Maros-partiak tavaszi veretlensége, de emelt fővel hagyhatták el a pályát a meccset követően. A Makóra a következő fordulóban a Rákosmente KSK csapata vár hazai környezetben, szombaton 16 órától.
 
NB III Közép csoport, 22. forduló
 
Duna Aszfalt TVSE – Makó FC 1-0 (1-0)
Tiszakécske, vezette: Böcskei Balázs (Pápai Zoltán, Csóra Szabolcs).
Tiszakécske: Helesfay – Benkó, Csáki, Juhász L (Kalmár, 22′)., Tölgyesi, Polyák, Horváth B., Kardos, Mihály (Takács, 55′), Markó (Bartucz, 60′), Kocsis. Edző: Szabó István.
Makó: Füstös – Rakonczai (Bánóczki – a szünetben), Sirokmán, Lipták, Juhász Gy., Tóth T., Széll K., Molnár J. (Vajna,58′), Kasuba, Babolek (Varga R., 78′), Gémes. Edző: Méhes Tibor.
Gól: Horváth B. (18′).
 
Méhes Tibor: – Mérges vagyok, mert több volt ebben a meccsben. Adtunk egy félidő előnyt a Tiszakécskének, majd a második félidőben minden helyzetünket kihagytuk, egy pontot megérdemeltünk volna.

Fotó forrása: makoifoci.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14