Megye II tabella megtekintése

Többre lenne képes a Tömörkény

A munkahelyi kötelezettségek miatt azonban elvétve ud teljes kerettel felállni a gárda.

Csupán a tizedik helyen zárta az őszi idényt a Tömörkény KSE, holott ennél jobban reménykedtek a csapatnál – ami pedig igazán bosszantó lehet, hogy hét vereségükből hat alkalommal is csak egy góllal kapott ki az együttes.

– A létszámhiány rányomta a bélyegét az őszünkre. A csapatban vannak katonák és rendőrök, akik a szolgálat miatt nem tudtak edzésre vagy meccsre járni, mellettük pedig az egyetemisták tanulmányaik miatt voltak kénytelenek hiányozni az edzésekről. Az ősz felétől már rendes kerettel dolgozhattunk, ennek volt köszönhető, hogy megindultunk. Összességében csalódás, de a körülményeket figyelembe véve reális a szereplésünk. Az élcsapatokkal is szoros meccset játszottunk, a Makó II. ellen ugyan 1-0-ra kikaptunk, de kihagytunk egy tizenegyest. Nyolc-tíz ponttal többünk lehetne – fogalmazott a delmagyar.hu-nak Sallai Róbert, a Tömörkény edzője, aki hozzátette, volt hogy ő maga volt a csapat tizenegyedik játékosa, holott két éve nem futballozik már a megyei másodosztályban, de kénytelen volt beszállni.

A Tömörkény edzője megjegyezte, tavaly hasonló cipőben jártak, de úgy véli, ha ez a csapat együtt tudna készülni, akkor az első három között végezhetne. Az elmúlt idények során rendre az élbolyban végzett a gárda a sportszerűségi verseny terén: ennek kapcsán Sallai Róbert elmondta, idén ebben nem teljesítenek kiemelkedően. – Nem súlyos azért a helyzet, és a játékosaink sem változtak. Kevesebbet edzünk, kevésbé toleráljuk most a hibákat. Tíz év alatt egyszer szólaltam fel a játékvezetői tevékenységgel szemben, ez most ősszel Csengelén történt, ahol egy szabályos gólt vettek el tőlünk, nem kaptunk meg egy tizenegyest, az ellenfél pedig egy lesgóllal nyert. Picit türelmetlenebbé vált a csapat.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0