Győrben kezd a Szent Mihály

Rajtol a női labdarúgó NB I.Szombaton kezdődik a női labdarúgó NB I: a nyitófordulóban a Szent Mihály a Rába partjára utazik, és a Győri ETO FC vendége lesz.

– Még nem állt össze a csapatunk. Nem teljes kerettel fogunk Győrbe utazni, ettől függetlenül megpróbálunk bravúrt elérni a jó erőkből álló győriek otthonában. A vezetőség nagyon sokat dolgozik azon, hogy minél erősebb kerettel utazhassunk – mondta Hódi Mihály, a Szent Mihály edzője.

Ahogy arra a tréner is rámutatott, az új igazolások közül Görög Zsófia és Nagypál Fatima papírja még nincsenek rendben, Herczeg Andrea és Papp Szidónia játéka is hasonló okok miatt nem biztos még a Rába-partján.

A csatárként bevethető Papp Szidónia az előző román bajnokság góllövőlistáján második helyen végzett, míg Herczeg Andreát már régóta szerette volna soraiban tudni a klub: az irányító középpályás elsősorban a kiszolgálásban és a helyzetek megteremtésében lehet nagy segítségére a szegedieknek.

Az első játéknapot követően kéthetes szünet következik a bajnokságban, így a szegedieknek ez mindenképpen lehetőséget jelent a játékuk tovább csiszolására.

– A mi esetünkben ez most inkább szerencsés eset. Az első bajnoki után lesz időnk arra, hogy realizálódjon a másik két igazolásunk, és lesz egy kis időnk is arra, hogy összeálljon a játékunk – zárta Hódi Mihály, aki ezúton is köszönetét fejezte ki a Kiss Autószervíznek a támogatásért, valamint szintén sok köszönettel tartoznak Kocsis Edynek, aki játékosmenedzserként segíti a klubot.