A címvédő, és a Sándorfalva a döntőben

Kialakult a finálé párosítása a kupában.

A tavalyi döntő résztvevői ezúttal az elődöntőben találkoztak egymással a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupában.

Az SZVSE az első félidő végén tíz perc alatt háromszor is betalált, ezek között pedig csak egy gól érkezett az Algyőtől. A vendégek ugyan a végén kapaszkodtak, de ezt a hátrányukat már nem tudták eltüntetni – a címvédő idén is ott lesz a kupa döntőjében.

Ellenfele pedig a sorozatban a döntőig menetelő, vármegyei II. osztályú Sándorfalva lesz, miután a sándorfalviak a második félidőben megfordították a Tiszasziget elleni meccset, így nagy bravúrt végrehajtva bejutottak a fináléba.

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, elődöntő

17.30

SZVSE-G-Falc Kft.–M-Perfect Home-Algyő 4–3 (3-1)
Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Barta Norbert István (Burzon, Pap).
SZVSE: Baji – Kormányos, Csamangó (Laczi, 74.), Rádai, Beretka (Fodor, 65.), Albert, Mezei, Lévai, Kelemen V., Papp Á., Amariutei (Ábrahám-Fúrús, 70.). Edző: Kelemen Balázs.
Algyő: Heckó – Rádi, Kiss R., Bozóki, Horváth A. (Pócs T., a szünetben), Kardos (Selyem, a szünetben), Kovács M., Patai (Buchholcz, 51.), Dudás, Deák (Daróczi, 69.), Semjényi (Csányi Á., a szünetben). Edző: Fülöp Tibor.
Gól: Amariutei (34., 40., 54.), Beretka (38.), ill. Deák (36.), Kovács M. (74.), Selyem (94.).

Sándorfalva–Tiszasziget 2–1 (0-1)
Sándorfalva, vezette: Dobó Attila (Gargya, Minda).
Sándorfalva: Garamvölgyi – Borgulya, Bácsi, Gulyás, Oláh, Godó (Gémes, 74.), Varga R., Vajna, Széll, Bánóczki, Pécsi (Törköly, 77.). Edző: Kurucsai András.
Tiszasziget: Kiss D. – Nagy A., Szilágyi (Balla, 83.), Bánfi (Varga G., 85.), Drágity (Baka, 77.), Szabó D. (Varga Z., 72.), Bálint D., Skribek Á., Dancsok, Farkas, Tóth J. Edző: Bány Tamás.
Gól: Oláh (56.), Pécsi (71.), ill. Szilágyi (31.).