Megye II tabella megtekintése

A gólok hiányoznak Apátfalván

Ha annyi gólt szereztek volna, mint tavaly ilyenkor, dobogósok is lehetnének.

– Kicsit csalódás a szereplésünk, hiszen tavaly ilyenkor ötödik helyen álltunk, végül itt is végeztünk. A mezőnyben a legkevesebb, 17 gólt szereztünk, egy éve 31-el álltunk az ősz végén. Ha a hiányzó találatokat meglőttük volna, most valahol a dobogó környékén állnánk. A játékunkkal nem volt gond, a helyzeteink meg is voltak ehhez, de ezeket rendre kihagytuk. – összegzett a delmagyar.hu-nak Koczkás Zoltán, az Apáfalva SC vezetőedzője, akinek csapata a kilencedik helyen töltheti a téli szünetet – és a mezőny legkevesebb, 17 lőtt góljával áll a féltávnál.

Koczkás Zoltán hozzátette, a védekezésük viszont stabilizálódott idénre, és bízik abban, hogy a területi futsal bajnokságban való szereplésnek köszönhetően valamelyest jobb százalékban használják majd ki adódó lehetőségeiket tavasszal. – Részt veszünk a Téli bajnokságban, és ugyan kikaptunk a Szőreg ellen, de kétszer annyi helyzetünk volt, szóval egyelőre még ugyanabban a betegségben szenvedünk. Persze, a futballt gólra játszák, nem helyzetek számára – tette hozzá Koczkás Zoltán. A gárda keretében egyelőre egy biztos változás van, Rékasi József két év után újból pályára léphet az apátfalvi együttesben.

– Fontos lesz az, hogyan sikerül az első két-három meccs. A Makó II. bizonyára megnyeri a bajnokságot, de rajtuk kívül bárki megverhet bárkit. Mi is legyőztük ugyan a Csengelét, de nem tudtunk nyerni a Csanytelek ellen. Bízom a jó rajtban, az ötödik-nyolcadik helyek valamelyikén szeretnénk zárni, ha ennél előrébb sikerül, az egy nagyon jó eredmény lenne számunkra. – zárta az Apátfalva trénere.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei II. osztály

#Csapat nevePont
1.Deszk SC65
2.MAKÓ FC II55
3.SÁNDORFALVA SK50
4.KSE BALÁSTYA48
5.Tömörkény KSE47
6.FK 1899 SZEGED46
7.MÁRTÉLY SK44
8.St. Mihály FC43
9.Csanytelek SC34
10.MINDSZENTI SC SE33
11.CSENGELE KSE27
12.ZÁKÁNYSZÉK KSK21
13.ÜLLÉSI ISE20
14.FÖLDEÁK TC12
15.NAGYMÁGOCS SE0