Megye I tabella megtekintése

A megyeegy 25. fordulójának prognózisa

Ezúttal is már pénteken kezdődik a forduló, megint tisztulhat a kép a dobogót illetően.

Péntek 17.00 – Deszk – Csongrád (az ősszel: Csongrád – Deszk: 2-1)

Egyik csapatnak sem fér bele, hogy pontokat veszítsen, még ha a tabella két „végén” elhelyezkedő együttesről is van szó. A deszkiek tavaszi hét lejátszott meccsükön mindössze egy pontot szereztek – az mondjuk elég értékesnek mondható, hiszen az Ásotthalom otthonából tértek haza egy ponttal. Azonban ehhez nem társult további bravúros eredmény, így a sereghajtó helyzete egyre reménytelenebb. A Csongrád legutóbbi két mérkőzésén csupán egy pontot szerzett, ilyen pedig még nem fordult elő az együttessel ebben a szezonban, amelynek több botlás aligha fér bele, ha vissza szerezné előzni az Algyőt. A találkozóról élő, szöveges közvetítés formájában számol be a csfoci.hu!

Szombat 17.00 Kiskundorozsma – Algyő (az ősszel: Algyő – Kiskundorozsma: 1-2)

A Dorozsma ugyan egy Tiszasziget elleni vereséggel indította a tavaszt, ám az óta nem szenvedett vereséget: még ha utóbbi három mérkőzését egyaránt ikszre is adta Szabó Zsolt együttese, az tisztán látszik, hogy nem könnyű feladat idén legyőzni a Dorozsmát. Az ősszel ez olyannyira nem sikerült az Algyőnek, hogy odahaza vereséget is szenvedtek, ráadásul hétközben megszakadt a tíz mérkőzésből álló győzelmi sorozatuk, így igencsak erős motivációval érkezhet Kiskundorozsmára a listavezet, amely a Csongrád eredményének tudatában léphet pályára szombaton délután – éppen lehet, hogy riválisa pontszámban beéri őt, de az is előfordulhat, hogy hirtelen megduplázhatja előnyét a hosszú hétvégére az Algyő!

Szombat 17.00 Hódmezővásárhelyi FC II. – Zsombó (az ősszel: Zsombó – HFC II. 1-7)

Azok után, hogy kikapott az FK vendégeként, visszatért a győztesek útjára a HFC II., hiszen szerdán a Deszk otthonában egy feszült mérkőzésen tudott nyerni minimális különbséggel. A dobogóról nem kell lemondania a vásárhelyi fiataloknak, ám ahhoz, hogy ezt meg is szerezzék, ezt a meccset mindenképp be kell húzniuk – a Zsombó eddig többnyire a döntetlenjeit szaporította tavasszal, bizonyára ezt most is aláírnák, viszont az egy ponttal aligha mennek sokra az újoncnál.

Szombat 17.00 Tiszasziget – FK Szeged (az ősszel: FK Szeged-Tiszasziget 1-2)

Októberben úgy tűnt, megtréfálhatja a Tiszaszigetet az FK Szeged, ám tíz perccel a vége előtt sikerült megfordítania a meccset Bernát Péter együttesének. Az FK múlt héten október után újra nyerni tudott a bajnokságban, kérdés, ez mekkora löketet ad a diszkoszvetősöknek, és mindez mire lesz elég Tiszaszigeten, ahonnan kevesen szoktak ponttal távozni. A hazaiak ikszeltek a rangadókon, most olyan meccsek következnek, ahol esélyesként léphetnek pályára – ha nem borul a papírforma, a Tiszasziget begyűjtheti a számára fontos pontokat.

Szombat 17.00 Ásotthalom – UTC (az ősszel: UTC-Ásotthalom 1-2)

A 91. percig úgy nézett ki, pontot veszít a Kertész utcában az Ásotthalom, ám Németh Péter bombájával győzni tudtak a homokhátiak. Most is esélyesként fogadhatják Pálfy Zoltán együttesét, és mindenképp nyerniük kell, ha oda akarnak érmni a dobogóra – az UTC viszont pozitív élménnyel érkezhet Ásotthalomra, hiszen legutóbb a Deszk vendégeként nyerni tudtak, és akár előkelőbb helyre is ugorhatnak, ha bravúrt tudnak bemutatni szombaton.

Szombat 17.00 Bordány – Szőreg (az ősszel: Szőreg-Bordány 2-2)

Elveszítette a homokháti rangadót a Bordány, amely ezzel lépéshátrányba került a riválisokkal szemben. Ahhoz, hogy visszahozza valahogy ezt, le kell győznie a tavasszal hektikusan szereplő Szőreget, akiknél az is kérdés lehet, a szerdai, algyői 90 perc mennyit vett ki belőlük.

Vasárnap 17.00 Sándorfalva – Szentes (az ősszel: Szentes – Sándorfalva 2-0)

Közvetlen riválisok találkoznak vasárnap, hiszen a 10. Sándorfalva a 9. Szentest fogadja – a különbség a két együttes között ráadásul csupán kettő pont, így amennyiben Tóth János együttese otthon tudná tartani a három pontot, megelőzné Kurca-parti ellenfelét a fordulót követően. Mindkét együttes mutatott már be bravúrokat, de produkált negatív értelemben is meglepő eredményeket – igazi háromesélyes csatára van kilátás az egyetlen vasárnapi meccsen.

Szabadnapos: SZVSE.

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7