Megye I tabella megtekintése

A szerencse sincs az Ásotthalommal

Ismét sok a hiányzója a homokháti együttesnek, amely idén még nem tudott meccset nyerni.

Négy bajnokit játszott a 2018-as naptári évben az Ásotthalom TE, azonban egyiket sem tudta megnyerni Kószó László együttese. A négy találkozón csupán két pontot szerzett a homokháti együttes, pedig két olyan találkozón is pályára lépett, amelyen abszolút esélyes volt, de sem a Deszk, sem a Kiskundorozsma ellen nem tudott három pontot szerezni a gárda, amely így lépéshátrányba került az élbolyhoz tartozó csapatokkal szemben.

– Nekünk, és más olyan csapatoknak, akiknek nincs műfüves pályájuk, azoknak a felkészülés elég nehezen zajlott. Azt mondanám, nálunk ez közrejátszik a most mutatott eredményünkben, ugyanakkor ismét sok a sérültünk, akik ha 100%-osak lennének, akkor az eredményeink is lehet máshogy alakultak volna. Akik kijárnak a meccseinkre, azok láthatták, hogy nem nagy különbségekkel kapun ki – egyszerűen nincs szerencsénk – fogalmazott a csfoci.hu-nak Király Bence, az Ásotthalom játékosa. (Nyitóképünkön jobb oldalt) Hozzátette, nincs könnyű dolguk, de azért dolgoznak, hogy minél több pontot szerezzenek a hátralévő meccseken, és ne szakadjanak le az élmezőnytől. – Célunk az első három hely valamelyike, meglátjuk, hogy alakul.

Az Ásotthalomra szombaton a Szőreg vár – papíron tehát megint egy olyan meccs, amelyet meg kellene nyernie a csapatnak. A jelenleg hetedik helyen álló gárda ha nem nyer szombaton, akkr akár a hatodik helyezett SZVSE is megléphet tőle négy, vagy több pontra – a dobogósok pedig még távolabb kerülhetnének. – Nekünk most ez nagyon fontos, mivel értékes pontokat hullajtottunk az elmúlt mérkőzéseken. Ha most győzni tudnánk, az remélhetőleg löketet adna a további pontszerzéshez – zárta Király Bence.

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7