Megye I tabella megtekintése

Átigazolási hírek a megyeegyből

Házi gólkirály távozott Szentesről.

Beindult a megyei átigazolási piac: a legtöbb változás Mórahalomról érkezik.

A homokhátiak új edzővel, Papp Endrével vágnak neki a következő szezonnak, az előző idényben a Deszket irányító szakemberrel tart korábbi játékosa, Hovanyecz Attila is. A DAFC-tól két játékos is a Mórahalomnál folytatja, a 20 éves Nagy Márton és a 21 éves Pető Bence továbbra is csapattársak lesznek. A 20 éves Vajda Marcell a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.-től érkezik a mórahalmiakhoz, akik csütörtökön este edzőmeccset is játszottak a szomszédos Ásotthalommal. A meccset 3-2-re a mórahalmiak nyerték, a gólokon Tóth Martin, Bokányi, és Baji Renátó, valamint Bokányi Balázs és Gercsó osztozott.

Távozók is akadnak Mórahalmon: Kis Levente visszatér korábbi klubjához. A 25 éves játékos a megyekettes Bordányban folytatja, amelynek színeiben korábban már négy és fél évet játszott. A 22 éves Papp Dominik Bács megyében, a Jánoshalmában játszik az ősztől, ő 25 bajnokin lépett pályára.

Házi gólkirályát veszítette a Szentesi Kinizsi: a Kurca-partiaktól ugyanis eligazolt Péter József. A 21 éves csatár a legutóbbi szezonban 25 megyeegyes bajnokin 14 gólt szerzett, nyártól azonban a Békés megyei I. osztályú Nagyszénásnál folytatja.

Távozója akad a HFC II.-nek is, a vásárhelyiektől eligazolt Rajsli Dániel: a 20 éves játékos 19 megyeegyes meccsen lépett pályára a HFC II.-ben a legutóbbi idényben, és három gólt is szerzett, az új szezont viszont a Békés megyei I. osztályban érdekelt Végegyházánál kezdi meg.

Érkezőt jelentett be az UTC: a megyeegyes klubban folytatja ugyanis Miles Joshua. A 24 éves játékos a Bács megyei I. osztályú Bácsalmástól érkezik a Kertész utcába, ahol majd testvérével, Nathan-nel együtt küzdhet a csapat céljainak eléréséért.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7