Megye I tabella megtekintése

Az első siker után elrakták emlékbe a kapitányi szalagot Zsombón

Molnár Bertalan érkezhet a megyeegy abszolút újoncához.

Öt fordulót kellett várni a Zsombó történetének első megyeegyes sikerére, amelyet végül az FK Szeged ellen szerzett meg a csapat. A zsombóiak végül a 13. helyen tölthetik a téli szünetet, ám a nagyarányú vereségek (Tiszasziget ellen 8-0, HFC II. ellen 7-1) ellenére sincs rossz hangulat a csapatnál.

– Ha az utolsó mérkőzést megnyerjük Szőregen, most a kilencedik helyen állnánk. Tetszett a játékosoknak az őszi szezon, bár a végére sajnos elfogytunk, e miatt szeretnénk igazolni a télen. Az első győzelem történelmi volt, eltettük a csapatkapitányi karszalagot emlékbe. – mondta a delmagyar.hu-nak  Mihálffy Zsolt, a Zsombó elnöke. Kitért rá, az ősszel a SZVSE-ben futballozó Molnár Bertalan érkezhet Zsombóra, míg egy távozója akadhat az együttesnek, Szalai Valentin ugyanis visszatér Üllésre.

Mihállfy Zsolt hozzátette, a felnőtteknél szereplő fiatalokra szükség van az ifjúságiaknál is, de szívesen foglalkoztatnának még több helyi fiatalt a felnőtt együttesben. – Továbbra is ez a célunk, focizzunk jót a megyeegyben, bár a játékosok kicsit többet akarnak már, szeretnének bennmaradni, de részünkről csak az az elvárás, hogy adják mindig a maximumot.

A Zsombó számára január 23-án kezdődik a felkészülés, az Újév-Szkítasport kupa mellett a téli bajnokságban a Balástya, a Bordány és a Móravárosi Kinizsivel a téli bajnokság keretein belül lejátszott meccsekkel készül a tavaszi idényre.

Fotó forrása: delmagyar.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7