Először kapott ki a St. Mihály idén

Egy gól döntött.

Az ötödik percben közel járt a vezetés megszerzéséhez a St. Mihály, miután egy kipattanót Papp Szidónia jó húsz méterről küldött kapura, lövése a jobb kapufán csattant. Pár perccel később Knezevics volt agresszív, megnyert egy párharcot, így farkasszemet nézhetett a kapussal, de lövését hárította Varga, óriási ziccer volt.

A folytatásban az MTK előtt is adódtak lehetőségek, de mindig akadt egy szegedi blokk, amelyben elhalt a labda, majd főleg mezőnyjátékkal teltek a percek. A félidő hajrájában kapufáig jutott az MTK is, egy bedobás utáni lecsorgóra indult el a vendégek támadója, majd higgadtan Hudchanka elé passzolt, akinek lapos lövésébe Csontos még beleért, de a labda a kapufa tövéről pattant ki, amit Csontos végül megfogott.

A második félidő első tizenöt perce inkább az MTK-é volt, majd egy lepattanót Trbojevics lőtt el kapásból, de Varga leért a bal alsó sarokra. Egy perccel később a leshatárról ugrott ki Hudchanka, aki Csontos mellett elgurította a labdát, ezzel megszerezték a vezetést a vendégek. Nem sokkal később kísértetiesen hasonló szituációból az MTK gólszerzője a kapu mellé gurított, majd a túl oldalon Papp Szidónia kapáslövése szállt el a kapu fölött.

A hajrá komoly párharcokat hozott, de több gólt már nem: az MTK egy góllal nyert, így a St. Mihály először kapott ki tavasszal bajnokin.

KÉSZ-St. Mihály Szeged–MTK Budapest 0–1 (0-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Kalmár Petra (Majorné Nagy, Jakab).
KÉSZ-St. Mihály Szeged: Csontos – Marcea, Farkas N. (Futaki, 71.), Papp Sz., Nagy L. (Juhász, 71.), Sajti, Knezevics, Malasevics (Micsics, 77.), Balázs, Trbojevics, Németh Zs. Edző: Koncz Zsolt.
MTK: Varga L. – Vajda, Hudchanka (Diramerján, 92.), Fáradi-Szabó, Csuhai (László, 79.), Barkóczi, Legendás, Palama, Haraszti, Milunovics (Bokor, 87.), Zágor (Tagyi, 92.). Edző: Makrai László.
Gól: Hudchanka (62.).