Megye I tabella megtekintése

Becsülettel felkészült a rajtra az Algyő

Igaz, egy héttel később kezdenek Takács Zoltán fiai – Csányi Péter mindenképp dobogót vár a csapattól a szezon végére.

Mindössze kettő pont a lemaradása az élen azonos pontszámmal álló Csongrád-Ásotthalom duó mögött az Algyő SK-nak, így Kalapács Zoltánék lehetnek a legnagyobb kihívói az említett két csapatnak a bajnoki cím esetében.

– A szezon felénél járva korainak érzem ezt megjósolni, mi mindig azon vagyunk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk hétről hétre, és remélhetőleg eredményes lesz a tavasz számunkra – válaszolta a csfoci.hu-nak Csányi Péter, az Algyő SK játékosa.

Interjúnk még az előtt készült, hogy kiderült volna, a szombati szezonnyitó Ásotthalom-Algyő derbit elhalasztanák: az idegenben még veretlen Algyő így március harmadikán a Szőreg ellen kezdi a bajnokságot. A 25 éves játékos elmondta, mivel játszós csapat az övék, ezért személy szerint örült volna, ha műfüvön le tudták volna játszani a mérkőzést, és a három pontért mennek Ásotthalomra – így az eredeti időpont helyett május elsején.

– Véleményem szerint minden rendben zajlott a felkészülés alatt, rendszeresen látogattuk az edzéseket, mindig megfelelő létszámmal voltunk jelen. Egyben van a csapat, becsülettel felkészültünk a rajtra, az meg a pályán derül, majd ki, hogy mire lesz elég az elvégzett munka – összegezte csapata felkészülését a z Újpestben, a Tisza Volánnál és a Szeged 2011-nél is megfordult futballista.

Csányi Péter hozzáfűzte, önmagától elsősorban egy kiegyensúlyozott teljesítményt vár, amihez mindent adottnak érez. – Jól érzem magam itt, rendezettek a körülmények, jó a társaság és úgy érzem megbecsülnek, amit a kitartásnak és a munkának köszönhetek. Elsősorban az előkészítést tartom az elsődleges feladatomnak, de természetesen támadó révén gólokkal is szeretném segíteni a csapatot. A dobogós helyezéssel teljes mértékben elégedett lennék, az érem színe meg majd kiderül reméljük a legszebben csillogó kerül majd a nyakunkba – zárta.

Fotó forrása: Kovács Ferenc

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7