NB III tabella megtekintése

Csongrádon nyert a HFC, többen távozhatnak

Meghatározó játékosok hagyhatják el a Vásárhelyt, amely Csongrádon gyakorolt. A klub második együttese a Szőreget verte.

A szünetig már 3-0-ra vezetett a HFC Szűcs Róbert korábbi csapata, a Csongrád ellen – a szünet után aztán zárkózott a Csongrád, de végül az ötödik góllal végképp eldöntötte a meccset a Vásárhely.

A HFC kerete ugyanakkor alaposan átalakulhat a tavaszra, hiszen Ablonczy Gerjén biztosan távozik a HFC-től, de Marton Bence és Faggyas Milán is jó eséllyel nem kék-sárgában tölti a tavaszi idényt.

A HFC-ben ezúttal is pályára lépett Füredi Szabolcs, Benke Bálint, Szekér Dávid és Szabó Imre is a próbajátékosok közül.

Csongrád-Kunság Aszfalt SE – Hódmezővásárhelyi FC 2-5 (0-3)
Vásárhelyi gól: Szabó D. (2), Koncz, Varga, Szilágyi.

Szűcs Róbert: – Ez alkalommal is ült a taktikánk. A félidőre magabiztos vezetést tudtunk szerezni, ezt követően pedig tudtuk gyakorolni, amit akartunk. A második félidőben szerencsére kijött egy-két hibánk, ezekből tudunk tanulni, ezért is vannak ezek a meccsek. 4-2-re zárkózott az ellenfél, két csúnyán eladott labda után, de megszereztük a végén az ötödik gólt is. Hasznos mérkőzés volt. (hfc1912.hu)

 

Szombaton pályára lépett a klub második együttese is: a HFC II. egy gólgazdag meccsen, 8-4-re verte a Szőreget.

Felkészülési mérkőzésen:

Hódmezővásárhelyi FC II. – Szőregi RSE 8-4 (3-1)

Vásárhelyi gólszerzők: Nagy D., (4), Mohácsi, Győrfi, Bábi

HFC II: Nagy Abonyi, Bábi, Pálinkó, Dér, Rau, Lévai, Siber, Surján, Nagy D., Győrfi, Mohácsi
Cserék: Pomozi, Perpauer, Rajsli, Gyuris
Edzők: Vinnai István, Bacsa Zsolt

Vinnai István: – Ma is, mint a múlt heti edzőmeccsen, az NB III-as csapat ellen, számtalan helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben, igaz sok helyzet ki is maradt. A második félidőben, amikor elkezdtük cserélgetni a játékosokat, akkor a szerkezet egy kicsit megbomlott, de még akkor is voltak helyzetek és gólok. A védekezés viszont kicsit felbomlott, nem tudtunk hatékonyan védekezni és az ellenfél vérszemet kapott és gólokat rúgott. Úgy gondolom, hogy a középppályán kell figyelnünk a labdaszerzésre és eladásra, de össze fog állni ez a csapat. Tegnap komoyl terhelést kaptak a játékosok és ez látszott is. Nem vállaltak annyit, mint szoktak, belebonyolódtak a cselezésbe és sok eladott labdánk volt. (hfc1912.hu)

Fotó forrása: hfc1912.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - NB III

#Csapat nevePont
1.IVÁNCSA KSE84
2.KECSKEMÉTI TE80
3.BUDAPEST HONVÉD-MFA II.73
4.FC DABAS71
5.FERENCVÁROSI TC II.70
6.ESMTK57
7.HR-RENT KOZÁRMISLENY57
8.MONOR56
9.DABAS-GYÓN FC55
10.PAKSI FC II.52
11.ÚJPEST FC II.51
12.RÁKOSMENTE FC48
13.DUNAÚJVÁROS47
14.SZEKSZÁRDI UFC47
15.VÁC FC47
16.HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC46
17.KÖRÖSLADÁNYI MSK40
18.TAKSONY SE32
19.SZEGEDI VSE24
20.MAJOSI SE14