Megye I tabella megtekintése

Deszkről szerzett támadó segíthet az UTC-nek tavasszal

Rossz formában zárta az őszi idényt az UTC, amely hat meccsen át nem tudott pontot szerezni: a Kertész utcában továbbra is a játék szeretete és élménye lenne a fő mozgató rugó.

Tizenhárom pontot gyűjtött az őszi idény során a megyeegyben az Ujszegedi TC, ezzel a Kertész utcai klub a 12. helyről várhatja majd a tavaszi folytatást.

– Kettős érzésem van az ősszel kapcsolatban, mert az első kilenc fordulóban jól teljesítettünk. A szabadnap azonban megtörte a csapatot, és ebből már nem tudtunk kijönni a félszezon végéig. – értékelte a félszezont a delmagyar.hu-nak Pálfy Zoltán, az UTC vezetőedzője. – Szerencsénk sem volt, hiszen kétszer is a kilencvenedik percben kapott góllal veszítettünk pontokat. Gondot jelentett az is, hogy egy klasszikus támadó van a keretben, ha neki nem ment, nem volt hatékony a támadójátékunk. A futballunkkal nem volt baj, inkább azzal, hogy a papíron velünk egy súlycsoportban szereplő csapatok ellen beleszürkültünk a meccsbe, az élcsapatok ellen jól felpörögtünk, ez a lendület hiányzott más találkozókon. – tért ki az Ásotthalom és a Csongrád ellen, az utolsó pillanatokban elveszített találkozókra a szakember.

Az UTC-t többször illették kritikával a pálya minősége, vagy az öltözőépület állapota kapcsán: Pálfy Zoltán elmondta, a pálya nem az ő tulajdunuk, ezért ezzel nem tudnak mit kezdeni. Innen is üzenném, ebből kifolyólag nem azért néz ki úgy a bírói öltöző, mert nekünk az így tetszik, hanem mert nem engedik, hogy felújítsuk.

Az I. Szegedi Klubcsapatok tornáján is pályára lépett az UTC szerelésében az ősszel Deszken játszó Gallai Gábor, aki a csatárproblémákat enyhítheti a klubnál tavasszal. Pálfy Zoltán hozzáfűzte, elsősorban jól szeretnék érezni magukat a pályán, és az őszi eredményekből kiindulva maximum a kilencedik hely, amit kitűzhetnek önmaguk elé. A felkészülés során az FK 1899 Szegeddel, a Tiszaszigettel és az Algyővel találkozik az UTC.

 

Fotó forrása: Gémes Sándor /szegedma.hu

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7