Megye I tabella megtekintése

Edzőt vált a megyeegy címvédője

Házon belül érkezik a pótlás.

Nem Paksi Péter vezeti a továbbiakban az SZVSE-t: a Vasutasokkal az előző szezonban mindent megnyert (megyei I. osztály, megyei kupa, Amatőr kupa) szakembertől közös megegyezést követően búcsúztak a piros-kékek.

– Szeretném megköszönni Péter munkáját az elmúlt másfél évben. Rendkívül sikeres volt ez az időszak, ezért is biztos vagyok benne, hogy dolgozunk még együtt. Az edző kérdésben nem pánikolunk, házon belül oldjuk meg, a vezetőedzői feladatokat addig is én látom el, a munkámat pedig Péter Sándor segíti a jövőben – mondta Kelemen Balázs, az SZVSE szakosztályvezetője.

Ami a keretbeli változásokat illeti, korábban beszámoltunk már róla, hogy Deák Donát az Algyőhöz tér vissza, Fülöp Tibor felhagyott a játékkal és az Algyő edzője lett, Frank Boldizsár a Makóban, Plichta Dominik pedig a Soltvadkertben folytatja, míg Zékány Botond szünetelteti a játékot. A gólkirály Andi Taci sem marad a csapatnál, de hogy pontosan hol folytatja, azt még nem lehet tudni.

Az érkezők oldalán Mezei Olivér neve az új a korábbiakhoz képest, ő hosszú ideje a Hódmezővásárhelyi FC-ben futballozott, érkezik a csapathoz a DAFC Szegedtől Seres István, míg Németh László újrakezdte a labdarúgást – Ábrahám-Fúrús Bence (SZEOL SC), Veszelka Milán (Szeged-Csanád GA II.), Popovics Marcell (Körmend) és Fodor Ádám (Domaszék) érkezéséről pedig portálunk is beszámolt már.

– Egy végtelenül jó közösség jött össze az érkezők és maradók egyvelegéből. Minőségileg sem lehet okunk panaszra, jó játékosok alkotják a keretet, ahol teljes a harmónia. Mindenképp szeretnénk harcban lenni a bajnoki címért való versenyfutásban a végsőkig, és egy minél jobb szezont szeretnénk produkálni. Teher nincs rajtunk, élvezni szeretnénk az éve és sok örömet szerezni magunknak és a velünk szimpatizálóknak – tette hozzá Kelemen Balázs.

A Vasutasok a következő szezonban már ismét saját pályájukon fogadhatják ellenfeleiket, legkésőbb szeptember 1-től már újból az SZVSE-stadionban rendezik hazai mérkőzéseiket.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.SZEGED 2011 KFT. II.36
7.MÓRAHALOM VSE36
8.Hódmezővásárhelyi FC II.34
9.Foliaplast-Bordány SK34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7