Megye I tabella megtekintése

Edzőváltás Bordányban

Közel három év után távozik a bordányi kispadról Hódi Mihály.

A szombati, Szőreg elleni találkozón ült utoljára a bordányi kispadon Hódi Mihály, a Foliaplast-Bordány SK vezetőedzője. A 3-3-as döntetlennel záruló mérkőzést követően kérte lemondásának elfogadását a szakember. „Nagyon váratlanul ért szerintem mindenkit Misi elhatározása. Átbeszéltük döntésének okait, megértve ezeket tiszteletben tartjuk ezt. Úgy gondolom, hogy végső döntésének meghozatalakor is a csapat érdekeit tartotta szeme előtt. Ahogy nekem is elmondta nagyon fontos számára a BSK, három csodálatos évet töltött nálunk, reméli, hogy a szurkolók és a szimpatizánsok körében továbbra is egy szerethető csapata lesz Bordánynak.” – mondta el Kiss-Patik Péter, a Bordány Sportkör elnöke a klub honlapjának.

Hódi Mihály 2015. szeptember 12-én, a Móravárosi Kinizsi elleni megye II-es találkozón ült először együttesünk kispadján és a már említett szombati, 2018. április 28-ai Szőreg elleni megye I-es találkozó jelentette az utolsó mérkőzést. Összesen 78 bajnoki találkozóra készítette fel az együttest, amelyből 37 győzelem, 16 döntetlen és 25 vereség született. A 2016/17-es szezonban Téli Kupa döntőt játszottunk, míg a 2017/18-as Magyar Kupa selejtezőjének több mérkőzését sikerrel vette együttesünk, nem sok hiányzott a főtáblára jutáshoz.

„Sikeres időszakot tudhatunk magunk mögött és ne felejtsük el, hogy Hódi Mihálynak kulcsszerepe van abban, hogy Bordánynak most megye I-es gárdája van. Az elhivatottsága, profizmusa talán még sokszor idegen is ebben az osztályban, de én biztos vagyok benne, hogy nagyon sok pozitív dolgot honosított meg klubunknál. Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy előbb vagy utóbb fogunk még együtt dolgozni. Az elnökség, a játékosok és a szurkolók nevében még egyszer köszönjük ezt az időszakot edzőnknek, akinek ezúton is további sikeres edzői pályafutást kívánunk! – zárta gondolatait egyesületünk vezetője.

Öt fontos hazai mérkőzés van még hátra a szezonból, ezekre a találkozókra Sádt Tamás fogja felkészíteni a csapatot. „Tamás már két éve segítette Hódi Mihály munkáját edzőként, a szakmai munka mellett egyfajta kapocs volt a játékosok és a vezetőedző között. Most ez egy új szerep lesz neki is, de úgy gondoljuk, hogy egy olyan emberre van szükség ebben a helyzetben, aki ismeri a csapatot és egy új impulzust is tud hozni. A cél az, hogy a hátralévő öt mérkőzésből a lehető legtöbbet hozzuk ki és akkor elérhető lesz a szezon előtt kitűzött 3-6. hely elérése is.” – mondta el Kiss-Patik Péter.

A klub elnöke elmondta még, hogy dolgoznak azon is, hogy mihamarabb megtalálják azt a szakembert, aki nyártól át tudja venni a szakmai munka irányítását. „Nem szeretnénk kapkodni, most is higgadt, megfelelő és hosszú távú döntést szeretnénk hozni. Sok szempontot végig kell gondolni az elnökségnek, valamint minden játékossal szeretnénk egyeztetni a folytatásról is. Ha az új edző személye ismert lesz, akkor természetesen erről beszámolunk majd.”

A Foliaplast-Bordány SK csapata legközelebb május 5-én, szombaton 17.00 órától a Kiskundorozsmai ESK együttesét fogadja a Bordányi Focipályán.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7