Megye I tabella megtekintése

Egy meccs helyszíne már módosult a megyeegyben

A különböző formákban lehulló csapadék továbbra is nehezíti a megyeegy tavaszi idényét.

Az első idei fordulóból csupán négy mérkőzést tudtak megrendezni az elmúlt hétvégén a Csongrád megyei I. osztályban: nos, a hét elején lehulló hó semmiképp sem könnyíti a tavaszi második forduló megrendezését sem.

Egy meccs esetében már biztos, hogy nem az eredetileg kijelölt helyszínen rendezik meg, ugyanis a Tiszasziget-Deszk mérkőzést a kiskundorozsmai műfüves pályán játsszák le.

Ami a forduló többi meccsét illeti: a hétvége már péntek este elkezdődik, hiszen a Felső Tisza-parti stadion műfüves pályáján szegedi rangadót rendeznek, az FK Szeged a SZVSE-t fogadja, a találkozó megrendezése a műfüves talaj miatt aligha van veszélyben. Szintén ez a helyzet az Algyő-Szőreg mérkőzéssel, és a Csongrád-Kiskundorozsma, a Szentes-Bordány, valamint Sándorfalva-Ásotthalom találkozó esetében sem lehet gond a talaj.

Az előrejelzés szerint csütörtökön és pénteken sem ússzuk meg csapadék nélkül, ám pénteken és szombaton már havas eső eshet, míg csütörtökön ha nem is az elmúlt napokhoz hasonló mennyiségben, de érkezhet havazás.

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7