Egy pontot megmentett a St. Mihály

A 90. percben egyenlített Soroksáron a St. Mihály.

Hét nap alatt a harmadik bajnokiját játszotta a KÉSZ-St. Mihály Szeged, amely a hétközi, szombathelyi mérkőzést követően szombaton a Soroksár otthonában lépett pályára.

Tíz perc elteltével egy eladott labdát követően került hátrányba a szegedi csapat, ezt követően azonban inkább a Tisza-partiak voltak a kapura veszélyesek. Az erőfeszítések a félidő hajrájában hoztak eredményt, előbb ugyanis Malasevics szögletét Sajti Krisztina fejelte be közelről, majd öt perccel később Trbojevics szabadrúgását is befejelte Sajti, ezzel megfordította a meccset a St. Mihály.

A térfélcserét követően hamar egyenlítettek a hazaiak, amely a meccs ezen periódusában veszélyesebb is volt: egy szépen kijátszott akicó végén a második félidő közepén pedig már a Soroksárnál volt az előny, 3–2. Aradi védésével meccsben tartotta a St. Mihály, amely nagyot küzdött az egyenlítésért: ez a 90. percbn össze is jött, amikor Németh Zsófia beadását Ónodi fejelte a soroksári kapuba, 3-3.

Soroksár–KÉSZ-St. Mihály Szeged 3–3 (1-2)
Női labdarúgó NB I., 19. forduló. Budapest, Szamosi Mihály sporttelep, vezette: Medve Dóra (Fontányi, Colbers).
Soroksár: Ascher – Hanász, Molnár A., Hodászi, Kern, Szőke, Győrik, Patkós (Rugovics, 63.), Nyil, Rosie, Nagy V. Edző: Dukon Béla.
St. Mihály: Aradi – Marjanovics, Futaki, Koszo, Nagy L. (Németh Zs., 63.), Sajti, Sovány (Ezer, 56.), Knezevics (Horváth L., 92.), Malasevics, Balázs B. (Ónodi, 79.), Trbojevics. Edző: Vajda Fangyó.
Gólszerzők: Nagy V. (10., 48.), Kern (62.), ill. Sajti (39., 43.), Ónodi (90.).