Megye I tabella megtekintése

Elköszönt tehetséges támadójától a Csongrád

Molnár Zsoltra a továbbiakban nem számítanak az őszi bajnoknál.

– Nem voltak megelégedve a teljesítményemmel, így megköszönték az eddigieket a csapatnál – kezdte beszélgetésünket Molnár Zsolt, a Csongrád 21 éves játékosa, aki tavaly nyáron szerződött a gárdához, ám úgy néz ki, ez a kaland hamarabb véget ért számára, mint ahogy a szezon befejeződött volna. Hozzátette, ő is úgy érezte, nem megy olyan jól a játék számára, mint korábban, de közel sem érezte ennyire rossznak a helyzetet. – Egyrészről az NB III-as célok vonzottak a nyáron, amikor ide szerződtem a SZVSE-től. Ez az ősz végéig működött is, de a tavasszal nehezebben jönnek az eredmények is. Öt meccs van még, szerintem ez a bajnoki cím már elúszott – mondta annak kapcsán, maradt-e még esélye együttesének arra, hogy visszaelőzze az Algyőt a tabella élén.

Tavaly a pályán a Csongrád lett a bajnok, azonban végül a Makóhoz került az aranyérem, hiszen egy lejárt sportorvosi miatt pontot vontak le a csapattól, így mégsem aranyérmet akasztottak a csongrádi futballisták nyakába – idén az őszig úgy nézett ki, most is odaérhet a Csongrád, ám az idény második felében, az eddig lejátszott nyolc meccsen csak 14 pontot szerzett a gárda, a bombaformában lévő Algyő így megelőzte az együttest.

A jövőjével kapcsolatban a bajnokságban eddig öt gólt szerzett támadó kifejtette, egyelőre korai lenne mondania bármit is, a bejelentés óta nevelőklubjánál, a Szentesnél edz, ám az még koránt sem biztos, hogy hazatér majd az idény végeztével, és újra a Kurca-parti együttest erősíti. A bajnokságból hátralévő időben a Csongrád megyei III. osztályú csapatában szeretne futballozni, a jövőt tekintve pedig semmitől sem zárkózik el, de konkrétumokról csak később tud majd beszámolni. – Szűcs Róbert távozása után a bizalmat sem éreztem annyira, mint érkezésemkor, így valószínű, ha nem így alakult volna, akkor magam távozom a nyáron – zárta Molnár Zsolt.

Fotó forrása: Gémes Sándor

Aktuális tabella

Tovább a teljes tabella megtekintéséhez

2020/2021 - Megyei I. osztály

#Csapat nevePont
1.MAKÓ FC73
2.TISZASZIGET SE56
3.Szentesi Kinizsi SZITE54
4.APÁTFALVA SC48
5.ALGYŐ SK43
6.MÓRAHALOM VSE36
7.SZEGED 2011 KFT. II.36
8.Foliaplast-Bordány SK34
9.Hódmezővásárhelyi FC II.34
10.SZEGEDI VSE II.31
11.ESK Kiskundorozsma29
12.CSONGRÁD-KUNSÁG A.19
13.Székkutas TC17
14.UTC 1913 Labdarúgó Kft7