Előnyhöz juthatnak a rendszeres meccsrejárók

Megújul a szurkolói klub.

Az MLSZ elnöksége elfogadta a 2024-2025-ös versenykiírásokat, illetve a férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságok és kupák versenynaptárát. Ezekben lényegi eltérés nem található a korábbi évekhez képest.

Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az érdeklődés a férfi A-válogatott szereplése iránt, emellett a 2016-os Európa-bajnokság óta érezhetően átalakult a szurkolói kultúra, a mérkőzésre járás gyakorlata is. Lényegesen többen vásárolnának jegyet a válogatott egy-egy összecsapására, mint amennyi rendelkezésre áll. Ez a folyamat, továbbá a szurkolók visszajelzése ösztönözte az elnökséget az MLSZ Szurkolói Klub megújítására – írja az mlsz.hu.

A megújuló SzK egyik legfontosabb eszköze az új mobilalkalmazás, mely az indulástól nyilvántartja a hűségpontokat, a szurkolói aktivitás és elkötelezettség alapján (pl.: részvétel játékokban, szavazásokon, webshop-vásárlások stb.), továbbá új szolgáltatásokat tesz elérhetővé (ingyenes névátírás, nyereményjáték, hírlevél stb.). Emellett a szövetség támogatói körének jóvoltából a klubtagság kölcsönös előnyökkel szolgál majd az érintett hűségprogramokban is részt vevő szurkolók számára.

A klub működésével kapcsolatos részletes információkat a szövetség a jegyek értékesítése előtt, a közeljövőben közzéteszi!